Scouting następnego rywala

repus Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.08.2012, 21:05    Pytanie
Witam , ostatnio przeglądałem "Scouting krok po kroku" i zauważyłem że Scout pokazany na Screen'ie złożył raport razem z własną opinią . Tzn było tam napisane np . "Mają problemy z koncentracją przy wrzutkach i szybkich atakach " . Choć daję Scoutow'i by obserwował następnego rywala to ten tylko mi daję analizę której muszę powiedzieć szczerze nie chce mi się przeglądać i wyciągać wniosków . Jak widziałem to jest zdjęcie z jednej ze starszych wersji Fm'a dlatego nie wiem czy na Fm 2012 jest podobnie czy to ja coś źle robię .
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

Valdi91 Młody aktywista

0
26.08.2012 21:24    #1
Bodajże w FM08 scout potrafił przedstawić raport na temat rywala, w którym zawierał dużo szczegółów na temat ich gry, np. szybkość gry (to wiem na pewno) i nie wiem czy czasem nie również szerokość gry, długość podań, preferowany kierunek zagrań itd. co sprawiało, że dobranie taktyki na mecz było dużo łatwiejsze - wystarczyło dać wszystko odwrotnie niż rywal i liczyć na formę dnia xD Z tego, co słyszałem, socuci w FM12 nie udzielają tak szczegółowych raportów, więc informacji o np. tempie gry przeciwnika nie dostaniemy 'na tacy', lecz najwyżej jeśli sami obejrzymy ich spotkania.

Użytkownik uznał post za pomocny

repus Młody aktywista

0
26.08.2012 21:45    #2
A już liczyłem na łatwy kąsek
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

tidididi Partyzant

0
26.08.2012 23:01    #3
Niestety.

Jedyne co możesz zrobić to pooglądać kluczowe akcje z 2/3 ostatnich meczów rywala. Pomaga, bardzo pomaga.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution