Sędziowie i sędziowanie

wilhelm Proletariat

0
08.12.2005, 20:09    Pytanie
Ciekawi mnie co sądzicie o braku w grze takiej opcji, jak składanie skarg na sędziowanie panów w czarnych koszulach oraz odwoływanie się do Komisji Dyscyplinarnych od decyzji sędziowskich nieprzychylnych lub wątpliwych??? O ile mnie pamięć nie myli to cos takiego bylo juz w cm 03/04 a juz fm2005 nie... A chyba szkoda bo zazalanie sedziownia przez menadzerow jest chyba sprawa oczywista, a w grze nie tyle bardzo przydatna co urealistyczniajaca rozgrywke!?

wilhelm Proletariat

0
09.12.2005 17:01    #1
Dziekuje za ta obszerna wypowiedz!!!
;)))

Post pomocny

gosc Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.12.2005 13:39    #2
Jakugkwa, nie zauwazyles jej braku, bo byla bezuzyteczna wczeniej. W tamtej ersji taka opcja nie maial sensu bytu. Ale gdyby zostala zamieniona na relnie dzialajaca opcje to bylaby przydatna. Zakladajac, ze w grze istnieje cos takiego jak blad sedziego, opcja taka powinna istniec i byc skuteczna, czyli nie powinna wzorowac sie na polskiej lidze. Pytanie tylko, czy kwestia bledow sedziow rzeczywiscie istnieje, czy jest to tylko radosna tworczosc osob wymyslajacyh komentarze meczowe.

Post pomocny

wilhelm Proletariat

0
12.12.2005 15:52    #3
w fm2005 a jednak byly bledy sedziow bo czasem odwolanie od czerwonej kartki bylo rozpatrywane pozytywnie!!!

Post pomocny

Mr. K Partyzant

0
21.12.2005 15:13    #4
Opcja mogłaby wyglądać ciekawie ale faktycznie trzeba ją mocno rozbudować. Parę pomysłów oczywiście mam - po pierwsze może naszą skargę na sędziego powinien zweryfikować zarząd klubu i dopiero po jego akceptacji, trener oficjalnie składałby skargę. Poza tym po "n-tej" negatywnie rozpatrzonej skardze FIFA mogłaby nakładać kary finansowe na klub ale to chyba mało ma wspólnego z rzeczywistością. Można by też zastosować drastyczny spadek morali zawodników własnego klubu do trenera bo kilku takich "wybrykach". Musiałby to być jakiś drastyczny środek aby zapobiec ciągłemu odwoływaniu się od wszelkich niekorzystnych dla nas decyzji.

Post pomocny

Jarni Proletariat

0
16.01.2006 11:04    #5
A ja nie wiem gdzie się odwoływac i gdzie jest taka opcja

Post pomocny

mckoval Partyzant

0
05.12.2006 22:46    #6
a w FM 2007 jest taka opcja może czy dopiero po tym jak ZPN uprzejmie nam pozwoli na siebie nakrzyczeć?

Post pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.