Siatka wyszukiwania juniorów

Sztaficer Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.03.2011, 20:23    Pytanie
Witam, mam pytanie do Was.

Otóż unowocześniam w Legii Akademię Piłkarską, Bazę treningową w wiadomym celu - lepsi juniorzy. Robię to poprzez rozmowę z zarządem. Nie mogę za to ulepszyć rzeczy wymienionej w nazwie tematu. Wie ktoś może dlaczego tak może być? Od początku kariery (4 lata) tak jest.

machaj88 Młody aktywista

0
05.03.2011 21:13    #1
Nie jestem pewien ale chyba trzeba mieć najnowocześniejsze obiekty młodzieżowe bo w man city od razu mogłem prosić o poszerzenie siatki a w Southampton, mam 2017/2018 sezon i nie mogę choć próbuję od początku kariery a zarząd anulował mi rozbudowę obiektów więc dopiero po tym sezonie będę mógł potwierdzić teorię ;/

Konradbis Partyzant

0
16.03.2011 07:34    #2
Niestety nie, w Legii mam najnowocześniejszą baze treningową i najnowocześciejsze obiekty młodzieżowe+akademie piłkarską ale siatki wyszukiwania juniorów nie moge polepszyć. Nowi piłkarze nadal ciency i żeby coś ugrać w europejskich pucharach musze cały czas sprowadzać obcokrajowców.

berengar Partyzant

0
18.08.2011 09:23    #3
W polskiej lidze to raczej ciężko , trzeba by było pobawić się w edytorze. Jest taka opcja jak - znaczenie gry (dla danego kraju) i wybrać - bardzo ważna.

sepmati Żołnierz frontu ideologicznego

0
18.08.2011 11:57    #4
ja sobie tak radziłem, że w FMRTE podnosiłem Wyszukiwanie juniorów, lecz nie tylko sobie, lecz wszystkim klubom, by gra była relaistyczna

Dalekop Partyzant

0
18.08.2011 12:39    #5
a w zwykłym edytorze da radę tak zrobić?
Sprawdziłbym ale nie mam fm w tej chwili.

hera Młody aktywista

0
18.08.2011 13:04    #6
siatka wyszukiwania zależy od klubów filialnych. W rozmowie z zarządem mówcie, że trzeba poszukać klubu filialnego żeby 'zwiększyć popularność klubu poza granicami kraju' i 'mieć prawo pierwokupu utalentowanych juniorów'.

berengar Partyzant

0
18.08.2011 19:54    #7
Rozbudowa siatki juniorów zależy od tego jak bardzo ważny, popularny football jest w danym kraju. Przekonałem się o tym robiąc drobne testy na Lechii w edytorze. Najpierw dodałem jej reputacje, pieniądze, akademie, obiekty młodzieżowe, bazę treningową, wszystko na na max. Po rozpoczęciu gry siatka wyszukiwania juniorów nadal niestety była na szaro. Następnie w edytorze zmieniłem tylko jedno, znaczenie gry w piłkę dla Polski z "ważne" na "bardzo ważne" i voila, siatka wyszukiwania juniorów zmieniła kolor :), można ją było rozbudować.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 18.08.2011 o godz. 19:55

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.