Siatka wyszukiwania juniorów

kaseta1 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.05.2012, 23:20    Pytanie
Chciałbym zapytać jak to jest z tą siatką wyszukiwania juniorów. Od prawie 3 sezonów nie mam nawet możliwości zagadania o jej powiększenie to znaczy mogę tylko apelować o jej redukcję. W tym czasie rozbudowałem bazę treningową do 'doskonałej' , obiekty młodzieżowe do 'najnowocześniejszych', doprowadziłem do kupna na własność stadionu za ponad 150 mln euro, a siatka jak była 'przeciętna' tak jest ( 3 sezony temu, po awansie do 1. Bundesligi jeden jedyny raz zgodzono się na poszerzenie siatki). Klub już walczy na arenie międzynarodowej ( na razie tylko Liga Europejska :) ) a moi wychowankowie to jakaś farsa. Specjalnie ściągnąłem Genie, żeby ich sprawdzić i co? Maksymalne PA - 133. Mieliście może podobny problem? Chciałem go przeczekać, ale ludzie, gdybym chociaż mógł prosić, a oni olewali moje prośby a to co innego. FM 12, oczywiście oryginalny, najnowszy patch.

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 10.05.2012, 23:21

magic10rm Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.05.2012 11:44    #1
z tą siatką to chyba jest tak, że ma ona raczej minimalny wpływ na jakość twoich piłkarzy. Mówię tak, ponieważ sam prowadze Real w roku 2027 i nie widzę różnicy przed i po rozbudowaniu siatki. Jedyne co, to czasem zdarzy się, że w dniu przyjścia nowych juniorków mam jakiegoś Chińczyka, Australijczyka bądź też Amerykanina. Polecałbym lekturę 'Nie jestem numerem' - artykułu opublikowanego na cmrev jakiś rok (nie wiem dokładnie) temu. Tam masz to wszystko lepiej opisane. Więc tak szczerze mówiąc, lepiej olej sprawę zamiast przejmować się rzeczami na które nie masz wpływu i dodatkowo, które są mało istotne dla samej rozgrywki.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.