Silnik gry

Barcafan1990 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.07.2010, 23:36    Pytanie
Ciagle zachwycalem sie ta gra ale juz nie moge patzrec na to co wyrabiaja zawodnicy na boisku... Chce sie czloiwiekowi pograc ale bbledy sa tak razace cze wrecz odstrasza mnie ta gra .... ost min gry w seria A awansowalem bieniaminkiem 3 klasy wyzej i aby sie utrzyamc to wystarczyl mi remis a tu ... ostatnia akcja bramkarza zamurowalo... nawet sie nie ruszyl strzal z wlasnej polowy oodali rywale pilki kozlowala kozlowala az obokGK przelecial tragedia juz nie wlacze tej gry ... Masa innych bledow w tym sezonie sie prztryafila bramkarz lapal pilke i pakwoal ja do wlasnej bramki pieknym wykopem . Obroncy w tej grzr to muly!! albo zamuruje ich albo bledy jak w podworkowej pilce podanie prostopadla bramkarz 2 kroki do pilki ale nie... nie ruszy si zawodnik wbiega i strzela ..

Tragedia jedynie czego brakuje to silnika gry dajce kropki na nowo i bardziej dopracowane niz jakies go*** na ktore nie mozna patzrec z masa bledow

Black Młody aktywista

0
04.07.2010 23:40    #1
Podstawowe pytanie, jakiego masz patcha?
Bo jakoś aż takich błędów ja nie mam.

Barcafan1990 Partyzant

0
04.07.2010 23:58    #2
pytanie o patcha jest zbedne bo gram w managera poczawszy od CM 01/02

Ale skoro chcesz wiedziec 10.3
Sedzia dolicza 2 min a konczy w 96 min i to jest realne? tragedia panowie ile w taki sposob stracilem bramek .
co strzal zglowy to flot w poprzeczke :D co mecz taka sytuacja ...

Nie da sie grac a po taim razaycm bledzie jaki dzis zobaczyl az usunalem to scierwo z mojego kompa tak mnie nosi.. ;/

jestem na tyle doswiadczonym graczem ze nie zadawajcie glupich pytan bo w ta gre gralem prawie noc i dzien

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.07.2010 o godz. 00:00

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

0
05.07.2010 06:37    #3
Nie rozumiem Twoich wrzutów w kierunku Blacka o "głupich pytaniach". Niektórzy mawiają, że głupich pytań nie ma. Akurat pytanie o wersję gry jest jak najbardziej na miejscu, gdyż wiele wymienionych przez Ciebie błędów zdarzało się na poprzednich wersjach (zwłaszcza na 10.2). Jeżeli chcesz pomocy, to pomóż innym jej sobie udzielić, jeśli zaś chcesz się z kimś pokłócić, i wyładować swoją złość - to nie jest miejsce do tego stworzone.

Odnosząc się do Twojego tematu - jeżeli awansowałeś tak wysoko w krótkim czasie (zakładam, że w krótkim, bo tego nie napisałeś), gra będzie "ściągała" Cię w dół, gdyż nie da się nie zauważyć pewnych mechanizmów dbających o "realizm" rozgrywki, dlatego nawet po 15 latach kariery trudno np. w Premiership znaleźć Exeter czy inne słabsze kluby z niższych lig. Nie ma to nic wspólnego z rzeczywistością niestety - wystarczeć prześledzić historię Fulham, lub Newcastle - ale mniejsza o to. Tak czy owak - oczywiście jest to bardzo denerwujące, bo przecież zapracowałeś na ten awans, i byłeś w stanie go utrzymać ale - gra uznała Twoje poczynania za zbyt nierealistyczne, i postanowiła zaprotestować. To nie jest błąd gry, tylko nieudloność programistów, którzy nie byli w stanie stworzyć mechanizmów bardziej zbliżonych do rzeczywistości.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Brac0 Partyzant

0
05.07.2010 08:13    #4
Ale co do doliczonego czasu gry trzeba się zgodzić.

I też mam tak, że wszystkie głowki moich napastników trafiają w poprzeczke...

dooomiiin Młody aktywista

0
05.07.2010 10:46    #5
[quote=Barcafan1990]Ciagle zachwycalem sie ta gra ale juz nie moge patzrec na to co wyrabiaja zawodnicy na boisku... Chce sie czloiwiekowi pograc ale bbledy sa tak razace cze wrecz odstrasza mnie ta gra .... ost min gry w seria A awansowalem bieniaminkiem 3 klasy wyzej i aby sie utrzyamc to wystarczyl mi remis a tu ... ostatnia akcja bramkarza zamurowalo... nawet sie nie ruszyl strzal z wlasnej polowy oodali rywale pilki kozlowala kozlowala az obokGK przelecial tragedia juz nie wlacze tej gry ... Masa innych bledow w tym sezonie sie prztryafila bramkarz lapal pilke i pakwoal ja do wlasnej bramki pieknym wykopem . Obroncy w tej grzr to muly!! albo zamuruje ich albo bledy jak w podworkowej pilce podanie prostopadla bramkarz 2 kroki do pilki ale nie... nie ruszy si zawodnik wbiega i strzela ..

Tragedia jedynie czego brakuje to silnika gry dajce kropki na nowo i bardziej dopracowane niz jakies go*** na ktore nie mozna patzrec z masa bledow[/quote]

Jakoś nie chce mi się w to wszystko wierzyć;p
by dooomiiin

Barcafan1990 Partyzant

0
05.07.2010 13:07    #6
Nie chce sie wam wierzyc? to teraz patrzcie mam jeden blad jakich wiele mialem cale mnostwo na mojej przygodzie przesylam link z zamurowaniem bramkarza moze teraz uwierzycie

http://www.przek(...)tlcp4agh

ten drugi bug to nie moj Sam tego bledu nie nagralem ale przytrafilo mi sie w 2025 roku bodajze takie cos bardzo zblizone do mojego tylko bramkarz pilke zlapal po prostopadlym pdoaniu

http://www.youtu(...)fuY_bLII

Chyba naparwde grze zaczyna sie pier**** im dluzej sie gra tym takie bledy sa juz normalnoscia bo w ok 2025 roku takie bledy to norma chyba z 3 w sezonie mi sie przytrafilo dopoki nie decydowaly o spadku lub awansach nie denerwowalem sie ale gdy to byl ost mecz kolejki decydujacy to juz postanowilem ze nie zagram w ta gre

No i sezonowcy niech nie wypowiadaja sie ktorzy nie rozegrali wieccej niz 10 sezonow bo nie wiecie o czym mowa

// Edytowano 5 razy, ostatni raz 05.07.2010 o godz. 16:07

Barcafan1990 Partyzant

0
05.07.2010 16:07    #7
i co panowie juz wierzycie? nie ma sensu w to grac :)

Oskwar.89 Partyzant

0
05.07.2010 21:50    #8
Rozwalają mnie tacy goście jak kolega Barcafan1990. Masz problemy i żale to napisz do programistów, a nie zniechęcaj innych do gry. Nie chce Ci się grać to twoja prywatna sprawa, tylko chyba w nic nie pograsz bo każda gra ma błędy i bugi, czy jest to Diablo, czy Gothic, czy FM. Masz wakacje to sobie odpocznij od komputera i gier to wtedy irytacja może Ci trochę przejdzie.

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

0
06.07.2010 08:56    #9
Narzekanie na grę, oraz odnoszenie się do innych użytkowników (którzy przyszli tu pomóc!) w nieco niegrzeczny sposób można uprawiać w wielu miejscach.

Ale nie na Suflerze. Zamykam.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.