Wczytałem ci ja kiedyś grę w FM 2007, i zdałem sobie sprawę, że coś mi się rypło w grafice. Tzn. kuleczki w ustawianiu taktyki przesuwają się w poziomie jak chcą, o tak (z tym, że przy ponownym załadowaniu są już w innej pozycji). Podobnie jest np. w raporcie asystenta. Nie pomaga inna skórka, przeinstalowanie FM, ani nawet format (choć tylko jednej partycji - czyżby wirus gdzieś na dysku d:?), gra oczywiście oryginalna, łatka 7.0.2. Nie wiem, czy ma to jakiś związek, ale w tym samym czasie doszło jeszcze coś innego - ni z tego, ni z owego, włazi mi różowy kolor do skórki (np. tak ). W sumie z tym wszystkim dałoby się jakoś grać, ale w czasie meczu kuleczki też tak dziwnie skaczą (tzn. migają, raz w jednym miejscu, raz drugim, trochę niżej). Jakieś pomysły?
Jeśli takie pytanie już było, albo problem jest znany, to przekierujcie mnie - nie śledzę Suflera na bieżąco. Z góry dzięki.
Jeśli takie pytanie już było, albo problem jest znany, to przekierujcie mnie - nie śledzę Suflera na bieżąco. Z góry dzięki.
Najnowsze posty