skrzynka wiadomosci

Bestian Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.11.2007, 13:29    Pytanie
Nie wiem ktory z tych debili w SIkach to wymyslil ale to chyba najbaredziej irytujaca rzecz w calej grze zaraz obok skorki.

Chodzi mi o skrzynke wiadomosci. Sprawdzalem czy da sie to zmienic.. nie da sie.. albo ja nie jestem az tak starym wyjadaczem tej serii jak mi sie wydaje..w koncu gram tylko od CM2. O co chodzi. Chodzi o debilne wiadomosci o "samopoczuciu" pilkarzy. "Heniu srakowski z Szombierek Krasnystaw w 17 lidze armenskiej niezadowolony ze zdjecia go z boiska" !!!?? i co mnie to obchodzi!!?? I takich wiadomosci w mojej skrzynce jest dziennie do 5 nawet. Do tego podzial na dwie skrzynki... teraz juz nie mam wszystkich najwazniejszych informacji z ligi i ze swojego klubu, a takze o swoich zawodnikach w jednej skrzynce tylko musze przegladac druga z wynikami... Da sie cos zrobic z tym syfem.. bo mnie juz krew zalewa.

To bylo raz. Teraz dwa. System oceny szans. Gram w drugiej lidze zrobionym przez siebie zespolem. Zakupionymi zawodnikami.. i blablba takie tam. Mam ustawione na poczatek bardzo niska reputacje i byly problemy w ogole z zatrudnieniem kogokolwiek bo klub byl lysy, ale to nie wazne :) W kazdym razie. Podano mii szanse na awans do 1 ligi jako 5000-1 :]. I teraz nie wazne jaki mecz z kim gram mam szanse na zwyciestwo jak 50-1 w najlepszym przypadku 33-1. A wygralem w sezonie 9 spotkan plus zremisowalem 11. Analiza przedmeczowa jest tak zalosna, ze juz nawet nie zawracam sobie glowy czytaniem.

Ktos mi pomorze z problemem numer 1? Mam dosc tego syfu. Od razu mowie, ze gram z wlaczonymi 171 ligami na full detalach :)

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

0
27.11.2007 13:40    #1
spróbuj wejść w opcje ===> głębia szczegółów i po odznaczaj to co ci nie potrzebne

pozdr.

jaksu27 Partyzant

0
27.11.2007 14:06    #2
Jeśli cię nie interesują informacje na temat tego co się dzieje w tych małych ligach to ich nie wybieraj! Bo według mnie jest wszystko ok! Wybrałeś wszystkie ligi to gra dostarcza ci informacji o tym co się w nich dzieje. Na pewno nie przeszkadza ci, że dostajesz info tego typu o swojej lidze.

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
27.11.2007 14:08    #3
Co do pierwszego to nie wiem, ale co do drugiego, to zależy właśnie tylko od twojej reputacji. A że jest niska, to choć co tydzień rozwalałbyś 5:0 Reale, Barcelony, Manchestery itp. to i tak dalej będą twoje szanse nisko oceniane. I na odwrót - Gdyby twój klub miał najlepszą reputację na świecie, a przegrywałbym raz za razem z kelnerami, to i tak zawsze będziesz faworytem. To się zmienia, gdy twoja reputacja rośnie bądź maleje w czasie sezonu.

Bestian Partyzant

0
27.11.2007 14:23    #4
klim1981 - ok glebia szczgolow tylko, ze to nie zmienia tego dokladnie co ja chce a pozbawia mnie potrzebnych danych ze spotkan w tych ligach. To nie jest rozwiazanie.

Ylv - wiem o co chodzi. Specjalnie ustawilem sobie tak niska reputacje, zeby byly problemy ze znalezieniem graczy. W koncu nowo powstale zespoly nie maja reputacji. Ale to nie zmienia faktu, ze ten system ocen to syf. Gra tak na prawde nie ocenia potencjalnych umiejetnosci fruzyny tylko odnosi sie do jednego wspolczynnika, wczesniej wpisanego na widzimisie przez jedna osobe. Moge kupic Menchester i wysprzedac wszystki graczy. Uzywac w meczu na szczycie z Chealse samych "szarakow" a i tak komentatorowi bedzie strasznie ciezko ocenic kto ma wieksze szanse... bezsens.

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
27.11.2007 14:35    #5
@ Bestian

Nic na to nie poradzisz. Taki jest Football Manager.

Bestian Partyzant

0
27.11.2007 14:54    #6
Taki jest nasz "wspanialy nowy blyszczacy" FM08. Chce moje 100 zl back. :)

Niech zyja SIki!

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
27.11.2007 15:03    #7
Masz koleś problemy... Nie mów, że sprzedasz FMa bo nawala Ci skrzynka i dziwne ułamki.
Proponuję zmienić kursy w opcjach. Mi się tak bardziej podoba.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
27.11.2007 15:12    #8
To po co ladujesz tyle lig...

Bestian Partyzant

0
27.11.2007 16:11    #9
To zwyczajnie irytuje, a na dluzsza mete jest nie do zniesienia. Wiadomosci sa bzdurne. A jeszcze bardziej bzdurne jest to, ze nie mozna ustawic jakie sie chce wiadomosci dostawac tak jak to bylo za pieknych dawnych czasow.

Co za roznica ile mam lig? Mam wystarczajaco mocny komputer zeby grac na tylu ligach i to robie. A poniewaz obliczenia jednego dnia trwaja ponad 30 min :] moge przynajmniej sie uczyc do egzaminow :] i nadrabiac zaleglosci w prasie i ksiazkach.. uwielbiam tak grac.. 5 minut grania.. 1h przerwy.. 15 minut na mecz i znow 1h przerwy.. wiecie ile ksiazek od premiery juz przeczytalem. :]

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.