Skuteczność

Maciejjol Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.03.2012, 15:50    Pytanie
To jest nieprawdopodobne ! Po raz kolejny mój team oddaje około 20 strzałów na bramkę, ma 4-5 setek, a oczywiście gola nie ma i nie będzie ! Dostaję szału kiedy przeważam cały mecz, a w ostatniej akcji nagle przebłysk napastnika przeciwników i co ciekawe oddają 5 strzałów na mecz i zawsze któryś z nich jest golem ... Nie wiem czy powodem jest zły trening czy rozmowy motywacyjne ...
Pomóżcie zanim rozpieprze kompa !

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.03.2012 21:02    #10
Pomijając upierdliwość Bolsona - za naprawdę głupie nazwy tematów nie karano - to takich tematów było mnóstwo. Także samo to mogło zostać już nagrodzone, ale to nieistotne. Po prostu piłkarz czasem nie strzela. Ja zresztą nigdy nie skupiam się na golach napaastników, raz ma koronę, a potem trafia mniej od skrzydłowych. Może mieć wykańczanie, opanowanie 20 i i tak będzie psuł. Dużą rolę odgrywają morale i to czy zawodnik jest w formie.

Cóż. Skuteczną bronią są wysokie premie za bramkę, choć to ciekawe. Bo w FM dużą rolę odgrywają premię. Beniaminek jest w stanie zdystansować klasowe zespołu, jeśli tylko na drużynę przeznaczy się kilka milionów premii.

Warto opierdzielić takiego napastnika... czasem w takiej sytuacji, po kilku zepsuciach ściągam go. Może być to 5 minuta. Ale schodzi. Zauważyłem, że warto grać doświadczonymi graczami, nawet jeśli nie czarują atrybutami.

Młodymi zresztą też - świetni na końcówki, ale mimo wszystko raczej lepiej postawić na młodego od początku. Stary, rutyniarz, prędzej wykorzysta sytuację gdy mecz się kończy... może to tylko podwyższy wynik, ale na pewno łatwiej radzi sobie z presję.

Nie ma idealnych strzelców, są tylko tacy którzy szczęście posiadają i Ci go nie mający, akurat w tej, konkretnej, akcji. Ale nie przejmuj się. W końcu się uda, wyjdzie.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution