[quote="Marimba84"]Witam. Gram BATE, zacząłem właśnie trzeci sezon. Niby każdy mecz wygrywam, ale różnicą jednej bramki. Co zrobić, aby poprawić skuteczność przed nadchodzącymi coraz bliżej eliminacjami LM? Nie pomaga trening poruszania się w ataku przed każdym meczem...[/quote]
Strasznie mało informacji. Grasz ciągle tą samą taktyką? Najlepiej zrobisz moim zdaniem jak obejrzysz cały mecz od 1 do 90 minuty w dość wolnym tempie rozgrywania akcji i sam zorientujesz się w czym problem. To może być brak skuteczności (celne strzały bronione przez bramkarza), autobus w bramce rywali (dużo strzałów ale z dystansu i większość niecelna), złe rozgrywanie akcji i generalnie mało strzałów (z dystansu też) i jeszcze parę innych możliwości.
Ja bym zrobił tak: oglądam mecz w wolnym tempie i patrze jak idzie rozgrywanie piłki, kto ma dużo strat, gdzie akcja się stopuje zazwyczaj itp. Po meczu (to ważne żeby zobaczyć całe spotkanie a nie podejmować jakieś decyzje po 1 nieudanej akcji) zmieniasz ustawienia i jedziesz kolejny mecz. Powinna być poprawa chyba że przekombinowałeś ze zmianami. I tak do pożądanego skutku. Minus jest taki ze rozegranie tak 3-4 meczy zajmuje mi jeden dzień
Użytkownik uznał post za pomocny
Najnowsze posty