[quote2=kuab][quote=Vergil]jak jestes o wiele lepszym zespolem to dawaj w rozmowie, ze oczekujesz od nich zwyciestwa.[/quote]
NIGDY tego nie używaj kiedy grasz z dużo słabszym zespołem, kładziesz na nich niepotrzebną presję i stresujesz ich, do tego sie nie koncetrują, są zmieszani, a to prowadzi do goli na początku/w końcówkach meczów... jak sie ciebie media pytają o twoją ocenę przed meczem, i jest opcja: fani klubu xxxx oczekują wysokiegfo zwqycięstwa, to ja zawsze daje,że mam nadzieje że pprzebrniemy, bo to będzie ciężki mecz, zawodnicy sie na mnie wkurzają, i próbują mi pokazać że jestem w błędzie ;D i wszystko śmiga
[/quote2]
Mi to zawsze pomagało i wszystkie mecze w taki sposób wygrywałem z bardzo słabymi drużynami.
Sorry rafee1991,że nie napisałem ale net mi padł.
Masz na pewno o wielsze szybszych zawodników niż rywal.Zagraj pressingiem,możesz kombinować ataków skrzydłami. Możesz też spróbować grać defensywnie i kontry serwować rywalowi.
A dajesz w instrukcjach dotyczących rywala,żeby wymuszali zagranie słabszą noga?? Bo jak nie to daj i możesz do wolnych pomocników ścisłe krycie dać. A do kreatywnych,błyskotliwych itp. ostry odbiór piłki.
A może tak jak tu wcześniej mówiono cały czas dajesz tą samą rozmowę motywacyjną i na twoich piłkarzy już to nie działa.
Najnowsze posty