Dla ewentualnych "pomocnikow" napisze to, co mi sie przytrafilo, a napisalem w poprzednim temacie. Zaczalem nowa rozgrywke. W letnich przygotowaniach moglem przebierac w co lepszych klubach. W trakcie trwania I rundy nie probowalem ustawiac sparingow.Dopiero w przerwie zimowej...no i wtedy okazalo sie, ze mam to samo, co kolega omega. Nic nie pomagalo, rozne kombinacje wymyslalem, moglem zagrac tylko z wlasnymi rezerwami badz U-18. Probowalem tez ustawiac sparingi w trakcie rundy wiosennej ale z takim samym efektem. Po zakonczeniu sezonu, a raczej w poslkiej lidze, dokladnie pod koniec czerwca zglosila sie do mnie druzyna, od ktorej w trakcie rundy jesiennej zakupilem zawodnika. W kontrakcie byla klauzula, ze musze do jakiegos tam terminu zagrac z nimi sparing. Nie wiem, czy potwierdzenie sparingu mialo na to jakis wplyw, ale w obecnych przygotowaniach planowalem znowu sparingi bez problemow. WIEC MOZE TO TA NIESZCZESNA KLAUZULA!!! Pojawia sie po prawej stronie ekranu z proponowanym kontraktem, zazwyczaj automatycznie, bo kto sam bawilby sie w planowanie sparingow przy zakupie pilkarza ;-). Mozna wiec to przeoczyc przy kupnie zawodnika. Zaczynam nowy sezon, zobaczymy czy bede mogl planowac w trakcie rundy.
Najnowsze posty