Strona

Spolszczenie do FM 2011- tylko u nas!

c_patryk Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.11.2006 19:09    #71
Mam pytanko gram 1 sezon w FM'a Legią no i zakwalifikowałem się do FAZY GRUPOWEJ LIGI MISTRZÓW no i przejdę do sedna sprawy otóż jakie mam szanse z Arsenalem (jeżeli je mam:D)
oraz jak mam zmobilizować swoich piłkarzy do tego aby jakimś cudem wygrali???
Za odpowiedzi z góry dziękuje:P

c_patryk Partyzant

0
04.11.2006 19:10    #72
krycho bana dostaniesz:P:D

err Partyzant

0
04.11.2006 19:25    #73
Do mnie nie trafia zakaz udostępniania spolszczenia. Zakładanie, że każdy kto chce spolszczenie to złodziej. To bardzo brzydkie jest. Tak samo brzydkie jak, że kradną.

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

0
05.11.2006 09:09    #74
err ale jezeli ludzie dostaja gre od cioci z anglii gdzie FM jest drozszy niz u nas to po pierwsze jest to bez sensu bo po co przeplacac jezeli premiera u nas i w anglii jest tego samego dnia a po drugie musza sie liczyc z tym ze gra bedzie w jezyku angielskim. a pirata po polsku raczej sie nie sciagnie bo ci co udostepniaja te pliki chca zeby gra trafila do jak najwiekszej liczby odbiorcow(a po co anglikowi gra po polsku?). jezeli zamawiasz gre od cioci z anglii to jestes frajerem bo dzialasz sobie nie na reke. a pirat sciagnie, dostanie spolszczenie i bedzie mial to samo za co my, uczciwi placimy prawie 100zl

a panu krycho proponuje dac bana bo smiesza mnie tlumaczenia ze jak kogos nie stac to niech kradnie(jak chcesz kupic mercedesa a nie masz kasy to tez kradniesz?)

err Partyzant

0
05.11.2006 18:54    #75
Co do ceny, gra w empiku, na półce kosztuje 75 zł. Znaczy, sugerowana cena przez gram.pl i te rzekome obniżki były ściemą. I powiedz mi, jak tu nie chcieć kraść skoro i Ciebie okradają?

Nie koniecznie musi dostawać grę od cioci z Anglii. Problem z wysyłką na terenie Europy jest dość spory i kosztowny. Wyobraź sobie, że ludzie mieszkają poza granicą Polski, sporo też poza Europą. Znaczy, brak dostępności pliku spolszczającego to problem dla każdego Polaka który jest poza ojczyzną.
Znajomy mieszka w Japonii, i nie może skorzystać z polskiej wersji, gdyż wysyłka nie obejmuje tego kraju. Rozwiązanie, kupić wersje dostępną na rynku i dodać spolszczenie. Tylko, że w tym momencie nazywa się go złodziejem. Cóż, więc każdy kto używa oryginalnych nazwisk zawodników grających w lidze z którą SI nie podpisało umowy licencyjnej jest jeszcze większym złodziejem.
Ale to nie wszystko. SI samo pozwala na to by użytkownicy gry mogli kraść. Banalnie prosta metoda instalacji choćby facepaków. I nie jest tu dobre tłumaczenie, że SI oddaje gotowy produkt i nie odpowiada za to, co użytkownik z tą grą zrobi potem. Można utrudnić przecież instalację dodatków za które SI powinno wcześniej zapłącić. Ale się tego zwyczajnie nie robi.
Znaczy, jak to się ma do nazywania złodziejem tego, który pobiera spolszczenie bądź inną wersję językową?
SI bardziej dba o tych co kradną wizerunek piłkarzy, trenerów niż tych co kupują grę legalnie.
I to jest dla mnie bardzo brzydkie.

Rozwiązanie? Proste. Mówicie o różnicy w cenie tu, a gdzie indziej. Najwyższa cena FM 2007 jest w Anglii. Tu jeśli chodzi o wersje językową gry nie ma problemu. Wystarczy ściągnąć demo i po kłopocie. Czemu nie zamówić w empiku, z dostawą do Anglii koszt całkowity około 20 funtów. Czyli 10 funtów mniej niż na wyspie. Tak wiele? Gdyby było to wiele to nasza wersja była by jedną z najlepiej sprzedających się w całym femowym świecie. A jednak.
Czemu nie ma możliwości pobrania odpowiedniej wersji językowej po zarejestrowaniu oryginału?

zlyczlowiek1 Partyzant

0
02.12.2006 12:03    #76
http://*****(...)**.shtml

CRACK DO WERSJI 7.0.1

giersik Przodownik pracy

0
02.12.2006 12:05    #77
Ban...

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
0
02.12.2006 12:36    #78
Serdecznie gratuluję panu zlyczlowiek1, odpowiedni urząd zajmie się Panem.
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

giersik Przodownik pracy

0
02.12.2006 13:02    #79
Brawo Rem-8 !! Moglibyście powiedzeć jaki to urząd ??

Kordian1906 Partyzant

0
09.12.2006 12:15    #80
nie chcecie dac spolszczenia to sie walcie !!! kto jest normalny i zapoda spolszczeniem podaje poczte ciach .a jak nie to i TAK SOBIE TO ZAŁATWIE !
Powodzenia życzymy!

PS. Witaj w gronie Wrogów Ludu

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution