. Mam Laptopa 2 gb Ramu. procesor 1.7 x2 wiec wszystko powinno śmigać... w trybie 2d wszystko chodzi ładnie pięknie.. po czym po jakiejś akcji ( np zmianie zawodnika) lekko sie wszystko przycina, płynność ulega pogorszeniu do końca meczu) Kiedy sprawdzam procesor waha sie on miedzy 90-100% Dziwne to all, wszystkie niepotrzebne procesy są wyłączone z resztą system był dopiero formatowany więc prawie nic na nim nie ma.. ( co nie zmienia faktu ze przy takim sprzecie powinno tak czy siak chodzic) Strasznie mnie to irytuje. Mam oczywiście łatkę 9.1. Przecież od czegoś musi to zależeć, dodam, że mam XP i zintegrowaną kartę graficzną ale przy 2d nie ma to różnicy.Próbowałem już wszystkiego oprócz instalacji innego fma ( Instalowałem jeszcze raz Dirtexa, sterowniki do karty, zmieniałem rozdzielczość a nawet sciągnołem program do polepszenia wydajnosci laptopa... ( Chodzi on teraz na Maksymalnyej wydajnosci) i zawsze to samo . Dodam, że czasami cały mecz zagram normalnie a czasami aż coś mnie skręca.. Może to być zależne od wersji Fma? :SS Już nie wiem sam. Prosze o pomoc
//Edytowano 2 razy, ostatni raz 15.12.2008, 21:59
Najnowsze posty