Już w poprzednich Fmach sprzedaż niechcianych zawodników była sporym problemem. Ale w najnowszym dziele SI często się zdarza, że jedynym wyjściem na pozbycie się grajka jest czekanie na koniec jego kontraktu (bo rozwiązać za porozumieniem oczywiście nikt nie chce). Przykłady z pierwszej ręki- grając nową karierę Realem Madrid planowałem sprzedać Khedirę i Gago- chciałem zostawić Lassa i dokupić Rodwella na zmiennika, więc nie potrzebowałem 5 defensywnych pomocników, mając jednego w formacji. I co? Miesiąc tkwienia w klubie ze statusem na niepotrzebny klubowi i na liście transferowej. Spróbowałem, więc zaproponować ich klubom- nie liczyłem na zysk, a raczej na pokrycie ich wartości. Znów brak chętnych.. Zrobiłem mały test- wystawiłem ich za darmo (tylko na próbę). I po raz kolejny brak propozycji! Jak to możliwe, że gracza wartego blisko 4 mln €, grającego na pozycji, która odgrywa znaczną rolę w formacjach wielu klubów nie da się sprzedać nawet poniżej ich wartości?
P.S. Gram na grywalnych ligach- angielskiej, włoskiej i hiszpańskiej. Innych lig nie ustawiam, bo kluby tam są biedniejsze, więc skoro ani w Anglii, ani w Hiszpanii, ani we Włoszech nie ma chętnych na zawodnika wartego 4,5 mln€, to w innych ligach klubów i tak na niego nie stać na początku rozgrywki.
P.S. Gram na grywalnych ligach- angielskiej, włoskiej i hiszpańskiej. Innych lig nie ustawiam, bo kluby tam są biedniejsze, więc skoro ani w Anglii, ani w Hiszpanii, ani we Włoszech nie ma chętnych na zawodnika wartego 4,5 mln€, to w innych ligach klubów i tak na niego nie stać na początku rozgrywki.
//Edytowano 2 razy, ostatni raz 05.03.2011, 14:35
Najnowsze posty