stadion ajaxu

peterek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.04.2008, 22:19    Pytanie
przyjąłem posadę w ajaxie amsterdam,kiedy poprosiłem zarząd o rozbudowę stadionu(gram 2 sezon)powiedzieli mi że jest to niemożliwe bo stadion nie należy do klubu.Czy jest jakiś sposb na jego rozbudowę(oprócz edytora)?????????

Arko Młody aktywista

0
22.04.2008 22:22    #1
Możesz prosić zarząd co chwile o nowy stadion, ale jeśli mowią, że jest to niemożliwe to pozostaje edytor

Tzar Przodownik pracy

0
23.04.2008 00:09    #2
Tego stadionu już nie rozbudujesz. Nie ma na to sposobu (oprócz edytora).
Jest mnimalna szansa, że po kilkunastu bardzo udanych sezonach wybudują ci nowy, większy stadion.

full attack Młody aktywista

0
23.04.2008 18:57    #3
Pietrek;
stadion Ajaxu nie jest własnością klubu, tylko miasta i dlatego nie da się go rozbudować

Tzar;
w FM2006 grałem Ajaxem ok.8 sezonów; w międzyczasie stworzyłem dream team i wygrałem 4 razy Ligę Mistrzów, a stadionu nie dało się rozbudować...

Jest to taki mały minus gry Ajaxem, ponieważ rozbudowa zdecydowanie pomogłaby powiększyć wpływy do budżetu z tytułu sprzedaży biletów (a wierzę, że stadion można by rozbudować nawet do 70 tys. a i tak byłby pełen widzów).

Tzar Przodownik pracy

0
23.04.2008 23:18    #4
[quote=full attack]Tzar;
w FM2006 grałem Ajaxem ok.8 sezonów; w międzyczasie stworzyłem dream team i wygrałem 4 razy Ligę Mistrzów, a stadionu nie dało się rozbudować...
[/quote]Przeczytaj mój post uważnie. Nie pisałem, że rozbudują a że wybudują nowy.
Poza tym w FM2006 jeszcze nie było opcji budowania nowego stadionu.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.