Stadiony, kibice, hymny, koronacje...

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.08.2007, 21:39    Pytanie
Mam pytanie czy komuś wiadomo na temat przyszłych planów Sports Interactive na temat zwiększenia tzw. oprawy meczowej?

Chodzi o ukazanie np. trybun dookoła boiska, odśpiwania hymnów przed meczami reprezeentacji. czy koronacji (np. specjalny podest, muzyka We are the Chempions zespołu Queen) w którejś z następnych Fm-ów.

Za każdą informację będe wdzięczny.

Napiszczie co o tym myślicie.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
0
25.08.2007 00:38    #20
Wyślij maila do administratorów forum i napisz dokładnie w czym problem.

Użytkownik uznał post za pomocny

Pucek Stachanowiec

0
25.08.2007 00:42    #21
Adamoo007 proszę podaj mi adres admina forum bo to nawet nie chce mi się otworzyć...
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

fudi Przodownik pracy

0
25.08.2007 09:03    #22
nie sądzicie, że to nie temat na takie dyskusje ?

Cavalerra Młody aktywista

0
25.08.2007 09:38    #23
Przecież SI już raz powiedziało, że nie będzie w FMie miejsca na chuligaństwo, więc nie macie co liczyc na race, przerwanie meczu, kary finansowe za zachowanie kibiców...

boro92921 Przodownik pracy

0
25.08.2007 09:51    #24
9pucek ja tez jestem patriotą bo strasznie mnie wkurza ze np. ktos z rodziny Klose zdobywał medale dla Polski a on poszedł do Niemiec a co do hymnow to fajny pomysl ale pewnie by sie dlugo wczytywala gra chyba ze ktos ma 2 Giga ramu ale moze byc opcja zeby to wylaczyc

Pucek Stachanowiec

0
25.08.2007 10:29    #25
opcja żeby to wyłączyć bardzo dobry pomysł
ja bym włączył, ty nie i wszyscy zadowoleni

Co do Klose to masz rację

Pucek Stachanowiec

0
25.08.2007 10:35    #26
Cavallero skoro SI mówi, że w FM-ie nie będzie miejsca na chuligaństwo to znaczy, że nie powinno być też na doping (piłkarze dostają zawieszenia, ale dziwi mnie dlaczego tylko przez edytowanie bazy danych,gra sama z siebie tego nie robi).

Mi chodzi o urealnienie rozgrywki a nie o propagowanie rasizmu, czy chuligaństwa.

Nigdy nie byłem i nie będe fanem chamskiego zachowania kibiców Legii w Wilnie.

Pucek Stachanowiec

0
25.08.2007 10:39    #27
Kiedyś nie można było komentować pracy arbitra a teraz tak.

Czy to jest zachowanie nieprofesjonalne ? tak. Ale SI to wprowadziło bo takie rzeczy się zdarzają.

A wypowiedź o rywalu: a niech ich szlag trafi?.

kyczy7 Przodownik pracy

0
25.08.2007 11:01    #28
9pucek możliwośc odtwarzanie rożnegorodzaju dźwieków wiąże sie z ilością ( zajmowanym miejscem na dysku ). Sam mówisz, ze moze to zajmowac całą płytę DVD a nie pomyslałem ze ktos moze miec system plikow na dysku FAT32 ? Oczywiscie nowsze komputery ( czyt. dyski ) posiadaja juz system plików NTFS ( jest lepszy i bezpieczniejszy ) ale ktos kto pierwszy z wymienionych moze miec problem bo ten dysk wiaze ograniczenie na 4gb ! to jest jego ogrooooomna wada ... wiec trzeba nad tym duzo pomyslec x))

Pucek Stachanowiec

0
25.08.2007 11:16    #29
kyczy7
gry komputerowe wymagają ulepszeń aby utrzymać się na rynku

chociaż pewnie dalej grałbym w Fma gdyby nie było kulek.

dlaczego rzuciłem 1 DVD bo ktoś pisał o wielu no to jeżeli nie, to może tak:
byłaby to opcja to wyłączenia w grze tak jak FaceGen
byłaby dodawana na osobnej płycie albo nawet tylko do ściągnięcia z neta

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.