strona schodzi na psy!!

bulbeteur Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.04.2009, 11:36    Pytanie
Czy wy sobie jaja jakieś robicie?! Mowa tu do niektórych urzydkowników forum ale chyba również do adminów!! To co się dzieje w dziale przechwałki i rekordy to jakaś paranoja!! Garsta debil już od jakiegoś czasu sie tam kłoci nie przebierając w slowach a admini nic z tym nie robią żadnych kar!! Zaraz ,,mądrzy" tej strony napiszą mi ...to się nie nadaje na sufler...!!! Gdzieś to mam!! Jestem strasznie zdenerwowany sytuacją jaka jest na tej stronie!! Czyżby byli równi i rowniejsi??!!

najdi013 Partyzant

0
09.04.2009 11:40    #1
[quote=bulbeteur]Czy wy sobie jaja jakieś robicie?! Mowa tu do niektórych urzydkowników forum ale chyba również do adminów!! To co się dzieje w dziale przechwałki i rekordy to jakaś paranoja!! Garsta debil już od jakiegoś czasu sie tam kłoci nie przebierając w slowach a admini nic z tym nie robią żadnych kar!! Zaraz ,,mądrzy" tej strony napiszą mi ...to się nie nadaje na sufler...!!! Gdzieś to mam!! Jestem strasznie zdenerwowany sytuacją jaka jest na tej stronie!! Czyżby byli równi i rowniejsi??!![/quote]

Zgadzam się w 100% ;D

Powinien byc mod i niecenzuralne słowa głównie usunąc jak i niektóre wypowiedzi...

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
09.04.2009 11:40    #2
[quote=bulbeteur] urzydkowników [/quote]
Raczej użytkowników to po pierwsze, po drugie masz rację, że to nie na sufler, po trzecie nie wymądrzam się wcale, a po czwarte również masz rację i ja również dziwię się temu co się dzieje we wspomnianym przez ciebie dziale, mimo, że wspomniałem już że temat nie na sufler to popieram twój apel do adminów o bezwzględny porządek na stronie!!!

bulbeteur Partyzant

0
09.04.2009 11:42    #3
pedro_1987 sory za te błędy ale jestem tak zdenerwowany że naprawde ;)

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
09.04.2009 11:48    #4
hmm ja do dziś nie otrzymałem odpowiedzi na donos od jednego z członków redakcji dotyczący właśnie tego działu. W pełni się zgadzam. Jeżeli nie zamknąc topicu "przechwałkowego" to na pewno należy o wiele surowiej karac za spamerstwo czy obrażanie innych użytkowników co jest na porządku dziennym w tym temacie ...

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 09.04.2009 o godz. 11:50

marcinorasiak Partyzant

0
09.04.2009 14:11    #5
Głosik - jeżeli zostanie zamknięty topic "przechwałki . . ." to co drugi temat na suflerze będzie typu (bez obrazy dla grających tym zespołem ;p) "Moje osiągnięcia Plymouth" czy coś tym stylu. Poza tym, to zgadzam się z Wami. To co się tutaj dzieje przechodzi ludzkie pojęcie. Jestem tutaj od ponad roku, nie udzielam się za bardzo, ale codziennie zaglądam na :"Przechwałki" itp. i obserwuję te żałosne (inaczej nie można określić) wymiany zdań.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 09.04.2009 o godz. 14:11

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
09.04.2009 14:48    #6
Są donosy, mamy redakcyjną skrzynkę mailową i tam proszę kierować wszelkie protesty. Sufler to nie jest (forum!) miejsce do tego przeznaczone.

Serwis CM Revolution nie schodzi na psy. To, co robimy my, a to, co robią użytkownicy to dwie różne historie.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 09.04.2009 o godz. 14:49

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution