subskrypcje

Sneijder Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.11.2009, 11:43    Pytanie
Mam w okienku subskrypcji jakieś 8tys piłkarzy. Codziennie dostaje około 20 wiadomości o tym, że jakiemuś piłkarzowi dany klub składa ofertę. Jest to dosyć irytujące, bo nie potrzebne mi są takie informacje:). Wie ktoś jak usunąć hurtowo te 8tys pilkarzy z okna subskrypcji? Pojedyncze odznaczanie odpada, bo mój komp tego nie ogarnia, samo ładowanie tego okienka zajmuje pare minut, przewijanie też. Piłkarze dodali się po tym jak załadowałem kilka list życzeń z poprzedniego FMa. Listy życzeń usunąłem, a wiadomości ciągle dostaje. Mam nadzieje, że rozumiecie o co mi chodzi. Jakieś pomysły?:D

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
0
07.11.2009 13:40    #1
Zakładka [wiadomości] -> zarządzanie subskrypcjami.
Gdy już tam będziesz i otworzysz subskrypcje piłkarzy to spróbuj zaznaczyć pierwszego na liście (nie wchodzić do danych piłkarza tylko go "podświetlić";) i wciśnije wtedy na klawiaturze [Crtl] + [A] a gdy się wszyscy zaznaczą to wciśnij na klawiaturze [Delete]

Ewentualnie odznacz wszystkie inne subskrypcje (te dotyczące twojej ligi, twojego klubu filialnego, mistrzostw świata itp.).
Lub też:
Zakładka z nazwą [twojego klubu] -> [Transfery] -> [zadania scoutów] i sprawdź czy przypadkiem któremuś ze scoutów nie przydzielono zadania np "przeszukiwania rynku transferowego w europie" bądź też szukania jakichś młodych/utalentowanych graczy jeśli któryś ze scoutów będzie miał jakieś takie przydziały, to je [usuń].
Nawet jeśli ty osobiście nie kazałeś scoutowi "szukać" to możliwe, że podczas spotkania ze sztabem zaproponowano ci byś pozwolił scoutowi szukać jakichś graczy i wyraziłeś zgodę na tę "poradę".
Spróbuj też stworzyć jakąś własną short listę z np 1 graczem i zapisz ją po czym ją wczytaj (tym oto sposobem będziesz miał pewność że te "dawne" short listy nie są wczytane gdzieś w tle) i sprawdź wtedy czy dalej ukazują ci się nowi gracze w subskrypcjach. Gdy to nie pomoże to "wyczyść filtry":
[transfery] -> [wyszukiwanie] -> [filtr] -> [wyczyść filtr]
Mam nadzieję że któraś z metod pomoże.

ElHarnas Młody aktywista

0
07.11.2009 15:00    #2
A macie pomysł co zrobić by dostawać informacje o rozegranych meczach przez drużynę rezerw i U18? Pomimo, że zaznaczyłem w subskrypcjach wiadomości o meczach z tych lig nic się nie zmieniło

shoot0 Partyzant

0
27.06.2010 01:39    #3
Drodzy użytkownicy, otóż wszystko co musicie zrobić to:
-wyczyścić listę życzeń

Mam nadzieję że komuś pomogłem :)

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
0
27.06.2010 10:07    #4
[quote=shoot0]Drodzy użytkownicy, otóż wszystko co musicie zrobić to:
-wyczyścić listę życzeń

Mam nadzieję że komuś pomogłem :)[/quote]
Chyba jednak nie pomogłeś :P
Czytałeś może dokładnie to, co opisał w swoim pierwszym poście Sneijder?

Zacytuję:
[quote=Sneijder]Piłkarze dodali się po tym jak załadowałem kilka list życzeń z poprzedniego FMa. Listy życzeń usunąłem, a wiadomości ciągle dostaje....[/quote]

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.