Swoboda transferowa

Falcon Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.05.2009, 19:03    Pytanie
Witam. Ostatnio przeczytałem pewien artykuł i moim zdaniem takie rozwiązanie powinno znaleźć się w nowym FM a mianowicie chodzi mi o swobodę transferową.
Czytając artykuł znalazłem taką ciekawą rzecz która w FM przyniosła by trochę realizmy bo w końcu coraz więcej trenerów chcę być niezależnymi w kwestii transferów
Tutaj cytuje w/w artykuł: "Wówczas przedstawiciele Bayernu zgodzili się na wyjątkowe dla tego klubu zapisy w kontrakcie, dające pełną swobodę transferową obecnemu trenerowi Arsenalu. Monachijczycy, stawiający na gwiazdy, po raz pierwszy dali przyzwolenie na ściąganie młodych graczy. Zgodzili się także na masowe ściąganie rodaków Wengera. Wedle niepotwierdzonych informacji, w ostatniej fazie propozycji, poinformowali go, że może wpisać kwotę jaką chciałby zarabiać w Monachium"

A jak Wy widzicie taką opcje w FM. Podczas negocjacji kontraktu zaznaczamy że chcemy mieć pełną swobodę w kwestii transferów a jeśli nie to odchodzimy. Swego czasu Benitez też chyba nie chciał podpisać kontraktu bo właśnie chodziło mu o to że ingerują w transfery jakie przeprowadza czy coś takiego. Jeśli zarząd nam nie da pełnej swobody to my wtedy np. dajemy listę życzeń prezesowi a ten nam sprowadza 2-3 zawodników z tej listy.
Wiem że taki mały detal ale dodałby realizmu

Link do artykułu
http://sport(...)osc.html
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

devil11 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.05.2009 19:10    #1
To raczej nie jest temat na sufler. Napisz to w formie manifestu, bo możesz dostać pomarańcz

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution