Szalony Update

vikary6 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.06.2009, 08:41    Pytanie
Witam was bardzo serdecznie i cieplutko moi wierni towarzysze w przygodzie zwanej FM. Po bardzo uciążliwej grze tymi samymi składami postanowiłem coś zmienić w FM 2009. Zacząłem szachować składami i wpadłem na pomysł aby wydać takiego update. I teraz zwracam się z uprzejma prośba do aminów i userów. Do Adminów nie zamykajcie tego tematu od razu(temat służy jako manifest którego nie mogę założyć jako reakcjonista) a do userów proszę o opinie czy wam się to podoba taki pomysł. Jeżeli tak to update wyjdzie dzis lub jutro

Dla przykładu podam kilka transferów

Eto'o-Man City
David Silva-Liverpool
Kuba- Liverpool
Ribery-Barcelona
Cesc Fabregas-Barcelona
Kaka- Real (tu akurat trafiłem)
Torres-Inter

To są oczywiście przykłady transferów jest ich jeszcze mnówstwo. Czekam na opinie

Pozdrawiam.

menu Partyzant

0
10.06.2009 10:45    #1
ciekawy pomysl tylko ile z tych transferow dojdzie do skutku:p

vikary6 Młody aktywista

0
10.06.2009 12:00    #2
Nie mam pojęcia. Ale to są często zmyślone transfery tylko tak dla zabawy. Ale te prawdziwe tez beda np Kaka w Realu itp. Czekam na dalsze opinie.

devil11 Przodownik pracy

0
10.06.2009 12:11    #3
IMO to jest bardzo zły pomysł. Po co robić na siłę jakieś ekstrawaganckie updat'y, skoro po pierwsze już wiele takichże dodatków powstało, a po drugie prawie nikt w takie rzeczy nie gra. Poza tym czemu by to miało służyć? Co da zrobienie takiego update'a na podstawie spekulacji prasowych, skoro one co chwilę się zmieniają. Tydzień temu mówiono o Eto'o w Citizens, a dziś pojawiają się informacje, że będzie wymiana Ibrahimovic- Eto'o.

vikary6 Młody aktywista

0
10.06.2009 12:18    #4
Tak. Ale można się pobawić. Bo chyb tu chodzi przede wszystkim o zabawę. I odrobina luzu jeszcze nikomu nie zaszkodziła ale oczywiście szanuje twoja opinie. Czekam na kolejne

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
0
10.06.2009 13:56    #5
Vikary, skoro masz reakcjonistę, to znaczy, że na niego zasłużyłeś. A jeśli tak się stało, jak sam zauważyłeś, nie możesz pisać manifestów. To z kolei nie usprawiedliwia zakładania w Suflerze tematów na Manifesty. Co za tym idzie? Wątek musi zostać zamknięty, bo nie spełnia regulaminu.
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.