Szukam Pomocy.

lexi883 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.07.2010, 15:33    Pytanie
Witam wszystkich maniaków, zarejestrowałem się na tym forum, poniewaz nie moge sobie poradzic z odpowiednim ustawieniem druzyny, ktorą prowadze, a jest to ManC. Naprawde przeczytałem tutaj wiele artykułów, porad, wskazówek i nic nie pomaga, dlatego chciałbym zapytać Was jak proponowalibyście ustawic ten team? Dodam, ze po pierwszym sezonie zająłem tym składem 14 miejsce, wiec w czymś bład tkwi.
Przedstawie tutaj moich zawodników:

Wyjściowa Jedenaska:

Obrona od prawej :
1.Dani Alves 2. Kolo Toure 3. Joleon Lesscot 4. Sylvinho

Pomoc od prawej:

1.S.Wright-Philips 2. Nigel De Jong 3. Stephen Ireland 4.Lukas Podolski

Atak: 1.Robinho 2. Carlos Tevez

Grałem zazwyczaj 4-4-2.. z cofniętym "De Jongiem", ktory odpowiadał za rozgrywanie.

Ponadto w kadrze:
Emmanuel Adebayor
Luis Suarez
Martin Petrov
Wayne Bridge
Pablo Zabaleta
Gareth Barry
Micah Richards

Oto team, ktory posiadam i teraz chciałbym Was zapytac jaką widzicie wizję tego składu, jaka taktyka, jak ustawic? Czekam na odpowiedzi.

//Edytowano 3 razy, ostatni raz 17.07.2010, 15:37

Tobi Partyzant

0
17.07.2010 16:48    #1
Otóż problem słabych wyników może tkwić w tym, iż masz w składzie za dużo zawodników światowego formatu, którzy martwią się zbyt dużą rywalizacją o miejsce w pierwszym składzie.
Próbowałeś zmieniać taktykę ? Np. moim zdanie Robinho byłby lepszy od Podolskiego na lewym skrzydle, natomiast Lukas bardziej by się nadał na snajpera.
Spróbuj innych rozmów motywacyjnych.
Może być naprawdę mnóstwo przyczyn słabych wyników.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 17.07.2010 o godz. 16:48

Bartek94 Partyzant

0
17.07.2010 17:06    #2
Grasz bez bramkarza ? xD
Spróbuj ściągnąc jakąś taktyke stąd http://www.centr(...)010.html
Czy wygrywasz, czy nie,
Ja i tak kocham Cię.
W moim sercu jest PIAST
I na dobre i na złe !!

PS Partyzant

0
17.07.2010 20:20    #3
ja grając Man City już w pierwszym sezonie zdobyłem mistrzostwo anglii i byłem w finale FA Cup ale przegrałem. Grałem taksa 4-4-2 z dwoma skrzydłowymi wysuniętymi na zmiane z 4-3-3. tyle że ja sie pozbylem zabalety, onuohy, Wright-Philipsa, irelanda, petrova, bellamiego a kupiłem Srne, Vargasa,palombo, mutu, Maxi rodrigueza, Gourcuffa, Riquelme i Trezegueta i po pół roku przyszedł Jadson za darmo. Tyle że to było na patchu 10.1 . a taksy sciągnałem z angielskich forum fm.
Chociaż z tym składem mógłbyś spokojnie pograć tymi taksami.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 17.07.2010 o godz. 20:23

Bartek_Realista Partyzant

0
17.07.2010 21:04    #4
Szczerze sie dziwie takim skladem zajac 14 miejsce.:D
"Jak się mówi „oszukiwać” po katalońsku? " The Special One

lexi883 Partyzant

0
17.07.2010 21:25    #5
Dzięki za odpowiedzi, oczywiscie gram z bramkarzem :)
Postaram się użyć waszych wskazówek :)

Bartek_Realista Partyzant

0
17.07.2010 21:29    #6
Jak masz hajs kup porzadnego rozgrywajacego. Xabi Alonso? Napisz ile masz hajsu;p
"Jak się mówi „oszukiwać” po katalońsku? " The Special One

lexi883 Partyzant

0
18.07.2010 07:05    #7
234mln złotych na transfery :)
teraz jest o wiele lepiej :) 4 miejsce w lidze po 6 kolejce, ale to dopiero początek :D

Koo7i Partyzant

0
18.07.2010 10:26    #8
Hmmm... Moze zamieszaj taktyka... Swoja droga nie znosze jak ktos nie podaje szczegolowych ustawien taktycznych przy pomocy w taktyce... zamieszaj nia... zagraj 3 srodkowymi obroncami. 5 pomocnikami i 2 napastnikami.3 srodkowych obroncow ustaw. Lescott, Toure, Richards. Graj 2 defensywnymi pomocnikami (Barry, De Jong). Jednym ofensywnym pomocnikiem(Robinho). Na prawym skrzydlem miej Daniego Alvesa, z racji tego ze jest to zawodnik z lepszymi statystykami defensywnymi na skrzydle od Szybkiego Shauna Wrighta. Na lewym skrzydle natomiast zostaw Podolskiego. Obu skrzydlom daj wsparcie, z tym ze Alves'owi ustaw jako "Boczny pomocnik", a Podolskiemu jako "skrzydlowy". Na ataku daj Teveza i Adebayora. Tevez "Srodkowy napastnik", Adebayor "Odgrywajacy" - Atak. Graj Bezposrednimi podaniami, mieszaną stroną boiska, z tempem gry jako "standardowe". Ciekawi mnie jakim grasz bramkarzem. Przepraszam zagalopowalem sie, to tylko i wylacznie moja propozycja, a Ty mozesz zrobic jak tylko chcesz.

lexi883 Partyzant

0
18.07.2010 13:35    #9
Given u mnie broni :)
A co do Twojej taktyki to wygląda zachęcająco i myśle, ze wykorzystam tą propozycje :) Dzieki ;P

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution