Taktyka dla outsider'a Premier League (FM 12)

Remigiou Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.02.2013, 16:32    #1
Witam!
Jestem menadżerem angielskiego klubu Blackburn Rovers. Jak wiadomo klub ten w realnym świecie spadł z hukiem z Premier League. Ja chciałbym tego uniknąć. Po dokładnie połowie sezonu tz. 19 kolejkach, zajmuje 18 miejsce ze stratą dwóch punktów do bezpiecznego miejsca. Jednak mój klub w ostatnich 6 meczach zdobył tylko jeden punkt na możliwych 18, co nie napawa mnie optymizmem. Dotychczas korzystałem z lekko zmodyfikowanego "Goals Galore" oraz "Kiler taktyki" czyt. zmodyfikowanie polegało na ustawieniu zespołu na grę z kontry. Mimo kilku udanych meczów- 2:1 z Liverpoolem czy 3:0 z Newcastle moja taktyka się zacięła dostaje lanie w prawie każdym meczu- 0:4 z WBA, 2:4 z Sunderlandem czy 0:1 z QPR. W klubie wziąłem tygodniowy urlopik (03.01-10.01) by z wami rozwiązać mój problem.

Plusy i minusy mojego zespołu:
+Silne skrzydła (Junior Holliet, Gamst Pedersen, Ruben Rochina)
+Dobry napad (Yakubu, Garry Hooper- sprowadzony w ostatnim dniu letniego mercato za 6.25 mln Ł z Celticu)
+Doświadczony środek pola (M.Diarra i Guti- oboje sprowadzeni z wolnych transferów, w tym Guti od 01.01)
-Słaba obrona (sprzedaż Olsena do Arsenalu za rekordowe 12 mln Ł, co prawda od 01.01 gra u nas Colloto sprowadzony z Włoch, jednak dopiero zgrywa się z drużyną)
-Dużo traconych bramek na początku meczu.
-Niska skuteczność procentowa podań.

Liczę na jakieś porady, gotowe taktyki, sugestie.... na jakąkolwiek pomoc.

Pozdrawiam, Menadżer Blackburn- Kamil.

Kroki Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.02.2013 19:16    #2
Nie sugeruj sie na gotowcach...

Masz skrzydla, zacznij ustawiac zespol wlasnie pod nie.. obaj skrzydlowi z funkcja atatku bym ustawil, no i w taktyke gra oboma skrzydlami...
Napastnicy, to: Hooper lis pola karnego bo z tego co kojarze jest szybki.. Yakubu na Odgrywajacego mysle ze sie nada, raczej chucherko z niego nie jest.. jak masz obroncow szybszych to ustaw wysunieta linie obrony z wlaczona opcja lapania na spalone.. ja tak robilem w Newcastle i zawsze bylem w top 5.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution