Strona

taktyka jak w Barcelonie

mario.79 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.11.2009, 08:37    Pytanie
Czy może mi ktoś podpowiedzieć jak ustawić sobie taką taktykę jak ma Barca ? Zauważyłem że takie ustawienie (to chyba jest 4-5-1) ma połowa drużyn na grze. To dobra taktyka ? Asystent mówi mi że przeciwnik nie radzi sobie z drużynami grającymi 4-5-1 więc może jest to jakiś sposób na lepsze wyniki ? Gram teraz 4-2-4 to taktyka taka jak 4-5-1 ale zamiast jednego PŚ jest drugi napastnik ale nie mam żadnych odgrywających itp. Jeden jest wysunięty napastnik drugi cofnięty. Zmieniać to ? Skrzydłowi mają trzymać się linii czy schodzić do środka ? Będę bardzo wdzięczny za pomoc.

surimilion Partyzant

0
06.11.2009 12:42    #40
"Młody_Trener"Czy Mogłbym tez prosic o wsyalnie na moj e-mail swoja taktyke.?No chyba ze jestes bardzo chory:P.Tak powaznie to bardzo by mi zalezalo na tej taktyce ,chetnie zoabcze jak poustawailes sowch srodkowych pomicnikow i obrncow z czym ja mam duzy problem.Pozdrawiam!
Sex, przemoc i David Hasselhoff

Mlody_Trener Żołnierz frontu ideologicznego

0
06.11.2009 12:45    #41
Sory Mario, ale ja nie posiadam aktualnie FM10. Tak więc mogę Ci tylko pomóc jeżeli ty byś mi wysłał taktykę :) Może byśmy coś tam zmienili :)

EDIT: Chyba, że poczekasz do jutra lub pojutrza, bo najprawdopodobniej wtedy dostanę pieniądze na grę i od razu jade kupić :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 06.11.2009 o godz. 12:55

pIoTeReK89 Partyzant

0
06.11.2009 12:46    #42
Witam!
Ja również gram Barcelona i może się pochwalę bramkami Zlatana ;D
http://www.fotos(...)95b.html
Do końca sezonu jeszcze pozostało coś koło 5-6 meczy w lidze i finał LM więc może magiczna liczba 50 bramek zostanie pobita, no i chcę aby też pobił rekord Ronaldo w ilości strzelonych bramek 34 ;D

mario.79 Partyzant

0
06.11.2009 14:20    #43
[quote=Mlody_Trener]Sory Mario, ale ja nie posiadam aktualnie FM10. Tak więc mogę Ci tylko pomóc jeżeli ty byś mi wysłał taktykę :) Może byśmy coś tam zmienili :)

EDIT: Chyba, że poczekasz do jutra lub pojutrza, bo najprawdopodobniej wtedy dostanę pieniądze na grę i od razu jade kupić :)[/quote]
Ale chodzi Ci o screeny bym Ci wysłał ? Spoko nie ma problemu. Chyba że podasz mail to wyślę Ci swoją taktykę od razu i jak kupisz grę to możesz sobie zobaczyć. Swoją drogą to możesz podesłać mi screeny swoje może mi coś do głowy przyjdzie

Mlody_Trener Żołnierz frontu ideologicznego

0
06.11.2009 14:45    #44
dawid.lipa_at_poczta.fm
Dużo się różni taktcznie FM10 od FM09 ? Czy to wygląda dość podobnie ?

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution