Taktyka LECH Poznan .

Peniukk Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.11.2007, 16:28    Pytanie
Witam , mianowicie moj problem polega na tym ze nie moge dobrac odpowiedniej taktyki do Lecha Poznan . Patrze na morale oraz na kondycje , na kazdy sparing miałem inną taktyke i zadna sie nie sprawdziła , 4-4-2 , 3-5-2 , 3-5-1-1 , moze doradzicie jaką wy gracie taktyką ? Pierwszy mecz ligowy z Jagielonią zremisowałem 1:1 :(
Grając przedtem reprezentacją Polski , dobrałem swietną taktyke 3-4-2-1 i doszedłem na półfinalu gdzie musiałem uznać wyzszosc Francuzow ;DD .

Ebi-21 Kenebi Partyzant

0
28.11.2007 16:33    #1
to się ciesz bo w rzeczywistości bylo 2-4

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
28.11.2007 16:36    #2
Ja proponuję kombinować a póki co na suflerze nie powinno się wypowiadać na temat taktyk.
Status [Reakcjonista] można uzyskać poprzez:
zakładanie tematów nie wymagających pomocy innych użytkowników, a mających na celu wyrażenie opinii, reklamę innej strony/dodatku/forum, zapytania w stylu "którę ligę wybrać, jaką grać taktyką lub jakich polecacie zawodników"

Od taktycznych rozważan jest temat na www.forumcm.net
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Lesio Partyzant

0
28.11.2007 16:54    #3
Jejku 9pucek, ale ty jesteś wkurzający, co jakiś post się pokaże to ten zaraz kogoś poucza, oskarża i chce zdegradować, czy zbanować !!!
W szkole też zawsze byłeś pierwszy do odpowiedzi(nawet jak nie miałeś nic do powiedzenia), skarżenia i wymooonnndrzania się???

Pucek Stachanowiec

0
28.11.2007 16:59    #4
Ja tylko informuję bo może Peniukk nie przeczytał zasad. Ja w żadnym razie nie chce aby onj dostał jakąś karę ale chce aby jedynie wiedział, że póki co na suflerze nie rozmawia się o taktykach.

Twoje pytanie jest bezsensu więc nie będe na nie udzielał odpowiedzi. W ogóle Twój post jest bezsensu więc nie powinienem na niego udzielać odpowiedzi ale to zrobiłem no cóż. Proponuję zająć się pomaganiem.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

0
28.11.2007 20:42    #5
"na kazdy sparing miałem inną taktyke" - heh mógł bym tu zacytować choćby z samouczka dołączonego do Fm-a , ale tego nie zrobię ... tylko napiszę od siebie : pamiętaj o zgraniu zespołu, częste zmiany taktyki nie wpływają na to pozytywnie, jak duża rotacja w składzie - dodam jeszcze, że w moim przypadku nowe taktyki zaskakują po około 3 do 5 spotkań, a na morale zespołu w rozmowach motywacyjnych stwierdzenie "wierzę w twoje umiejętności" - czy jakoś podobnie :)

Scout Młody aktywista

0
28.11.2007 20:51    #6
Może niedawny temat dot. taktyk powinien zostać dobrze przemyślany... Ile jeszcze takich tematów?

Pucek Stachanowiec

0
28.11.2007 20:57    #7
Zawsze za dużo.

qx22 Partyzant

0
28.11.2007 21:02    #8
Ja sie zgadzam z Lesiem! 9pucek ty myslisz ze jestes jakims wszechwladnym czy co?! Jeszcze chyba porzadnie w mor**de nie dostales! I daruj juz sobie te twoje pouczenia bo tylko wnerwic tym ludzi potrafisz!

Pucek Stachanowiec

0
28.11.2007 21:06    #9
Czyżby mi grożono?

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.