FM 14 to jest chyba jakiś żart... Gram od 10 w FM i chyba ta jest najgorsza... Jak do tej pory w 14 grałem: Lechem, Milanem i Chelsea oraz reprezentacją Polski. O ile Lechem i reprezentacją mi jakoś idzie to reszta to jest kompletne dno... Po pierwsze bramkarze: większość z nich gra lepiej niż sam Casillas, przykładowy mecz Chelsea 36 strzałów na bramka i jedna bramka w ostatnich minutach meczu i tak prawie w każdym meczu jest a bramkarz rywala ocena po 9.5... Po drugie skrzydłowi: Hazard i Mata w Chelsea wgl prawie nie strzelają bramek... Po trzecie gra obrony to także tragedia przykład: ustawione wąskie pole gry a większość bramek dostaje środkiem takim obrońcą jak Luiz i Terry... A asystent pokazuje mi że mam ustawić wąskie pole gry bo grają środkiem... Jedyne co można pochwalić w tym FM to to że zawodnicy zaczęli reagować na zmianę poleceni taktycznych. W Lechu Wołąkiewicz potrafił strzelić bo 10 bramek na sezon w rzutów rożnych a w Chelsea Luiz po kilkunastu meczach 0 bramek... Zastanawiam się czy taktyka w tej grze ma jakiś znaczenie???? Może Wy mi pomożecie jakoś to ustawić i poukładać?
Najnowsze posty