Talenty do Polskich Lig

Tasman Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.04.2008, 08:49    Pytanie
Poruszam ten temat, gdyż uważam, że dział "Talenty" jest bardzo uogólniony i rzadko sie zdarza, żeby autor talentu napisał informacje czy zawodniki przejdzie do polskich klubów typu Lech Poznań, Wisła Kraków, Zagłębie Lubin czy Legia Warszawa, a także tych słabszych. Mam nadzieję, że redakcja uznam ten temat za pomocny i nie otrzymam "reakcjonisty". Jeśli temat nie zostanie zamknięty(w co wierzę) proszę od dodawanie talentów czy uzdolnionych piłkarzy którzy przyjdą do polskich klubów. Proszę podawać imię, nazwisko, wiek, narodowość, klub i cenę(euro).

Pozdrawiam :D

wisłakraków Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
23.04.2008 09:17    #1
Sorki za troche niedokładny wiek piłkarzy ale gram już kolejny sezon i muszę samemu liczyć więc rozumiesz =D podajeci tylko piłkarzy sprwdzonych przeze mnie i grających w moim klubie(wisła kraków)kilku sprawdziłem w aston villi Br-Maciej Majewski 18 lat polak jagiellonia około 20 tys na początku OL-MArek Wasiluk(najleprzy moim zdaniem lewy obrońca w grze u mnie w drugim sezonie był w 11 ligi mistrzów) 20 lat sprowadziłem go za milion zł ale opłaca się N-Kamil Grosicki 19 lat legia sprowadziłem za 500tys zł legia król strzelców w pierwszym sezonie najleprzy transfer sezonu i gracz sezonu to bardzo dobry zawodnik Mateusz Cieluch prawy pomocnik napastnik bardzo dobry radulj lewy pomocnik małecki też bardzo dobry julcimar obrońca bdb carlos magno jeden z najleprzych ktory przyjdzie do polski super gracz i na wielu pozycjach może grać Adam McGurk super gracz Quinteros Martin Zakrzewski Sanchez Gligorov Kubowicz Aleksandrov Hernani i więcej mi się niechce wypisywać ale przecierz prawiekażdy młody polak to talent. myśle że pomogłem ;)) zapomniałem dodać Bogdan Stancu po jednym sezonie u mnie w wiśle zainteresowane nim są man utd barca valencia inter i juve

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 23.04.2008 o godz. 11:15

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
0
23.04.2008 10:14    #2
Rzadko? W prawie każdym opisie jest informacja o tym do jakich klubów przyjdzie dany zawodnik. Wystarczy uważnie czytać.
Niemniej jednak postaramy się w miarę możliwości, aby w opisach pojawiały się takie informacje.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution