Sorki za troche niedokładny wiek piłkarzy ale gram już kolejny sezon i muszę samemu liczyć więc rozumiesz =D podajeci tylko piłkarzy sprwdzonych przeze mnie i grających w moim klubie(wisła kraków)kilku sprawdziłem w aston villi Br-Maciej Majewski 18 lat polak jagiellonia około 20 tys na początku OL-MArek Wasiluk(najleprzy moim zdaniem lewy obrońca w grze u mnie w drugim sezonie był w 11 ligi mistrzów) 20 lat sprowadziłem go za milion zł ale opłaca się N-Kamil Grosicki 19 lat legia sprowadziłem za 500tys zł legia król strzelców w pierwszym sezonie najleprzy transfer sezonu i gracz sezonu to bardzo dobry zawodnik Mateusz Cieluch prawy pomocnik napastnik bardzo dobry radulj lewy pomocnik małecki też bardzo dobry julcimar obrońca bdb carlos magno jeden z najleprzych ktory przyjdzie do polski super gracz i na wielu pozycjach może grać Adam McGurk super gracz Quinteros Martin Zakrzewski Sanchez Gligorov Kubowicz Aleksandrov Hernani i więcej mi się niechce wypisywać ale przecierz prawiekażdy młody polak to talent. myśle że pomogłem
) zapomniałem dodać Bogdan Stancu po jednym sezonie u mnie w wiśle zainteresowane nim są man utd barca valencia inter i juve
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 23.04.2008 o godz. 11:15
Najnowsze posty