Terminarz : mecz ligowy/mecz reprezentacji

carlosss89 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.01.2010, 17:43    Pytanie
Otoz mam pewien problem :/ Wydaje mi sie to bug poniewaz nalozylyly mi sie mecze reprezentacyjne z ligowymi. Sytuacja wyglada nastepujaca gram Barcelona i umnie 3/4 skladu oprocz maxymalnych rezerw polecialo na zgrupowania repreznetacji malo tego mam mecz z atletico madryt czyli nie z byle kim i unich nie wyjechal nikt co mnie mocno dziwie ?:/ ktos mi to wyjasni :p dodam ze to inauguracja sezonu ;p

Pozdrawiam ;)

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 22.01.2010, 17:45

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

0
27.07.2010 11:50    #20
Stokrotka - czy tych 15 powołanych piłkarzy grało w meczach tzw. kadr A swoich reprezentacji, czyli w kadrach seniorskich, czy też w młodzieżowych? Bo, niestety, powołanie zawodnika na mecz młodzieżówki wg. przepisów nie jest powodem do przełożenia meczu.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Stokrotka89 Partyzant

0
27.07.2010 15:27    #21
@Godman

Tak, przynajmniej 10 z nich jest kluczowymi zawodnikami kadry A swoich reprezentacji. Gdyby chodziło o mecze U-19 czy U-21 to bym o tym nie tutaj pisał.
pozdr

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

0
27.07.2010 17:54    #22
Nie napisałeś jakich reprezentacji to dotyczy, to musiałem zapytać.

Najwidoczniej braki kadrowe nie są podstawą do odwołania tego konkretnego meczu. Albo takie są przepisy (to możliwe, znam jeszcze głupsze), albo rzeczywiście skrypt jest błędny, i mecze reprezentacji nie "omijają" Superpucharu. Kilka razy widziałem już "rezerwy" grające w tym meczu w rzeczywistości, więc może tak jest...
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution