Na wstępie powiem, że mam oryginalnego FM-a bo chcę mieć wreszcie trzecią ligę. Ostatnio wróciłem do gry na oryginalnej bazie danych, po prostu na patchu 7.0.2 powrócił ten problem z milionem kontuzji, a update'y mają błędy (nikogo nie obrażając). Więc rozpocząłem grę Arsenalem Londyn na bazie 7.0.0 i pomyślałem że odmłodzę zespół nie patrząc na nazwiska, najstarszy zawodnik miał mieć 25 lat, więc padło na Gallasa, Henry'ego i tym podobnych grajków, wystawiłem Henry'ego na listę transferową za rynkową cenę (to było chyba 35 mln funtów) i zaproponowałem go klubom, nie było chętnych, więc dałem cenę mniejszą o milion i tak dalej i tak dalej aż zszedłem do 0. Myślicie, że ktoś go chciał kupić? Nic bardziej błędnego. To samo miałem z CR w ManUtd, Rooneyem. Po kilka razy, na następny raz postaram się dołączyć fotki. Czy ktokolwiek z Was miał coś takiego, oczywiście o ile sprzedajecie takich zawodników, bo ja wychodze z założenia, że Henry ma 28 lat, czasem może da radę go sprzedać za 20 mln (raz mi się udało) a w zamian za niego za łączną kwotę 5 mln mam Cesara Delgado i Matiasa Vuoso. POZDRO.
Najnowsze posty