Thierry Henry za darmo? Chętni? NIE!

dlugi88 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.09.2007, 09:30    Pytanie
Na wstępie powiem, że mam oryginalnego FM-a bo chcę mieć wreszcie trzecią ligę. Ostatnio wróciłem do gry na oryginalnej bazie danych, po prostu na patchu 7.0.2 powrócił ten problem z milionem kontuzji, a update'y mają błędy (nikogo nie obrażając). Więc rozpocząłem grę Arsenalem Londyn na bazie 7.0.0 i pomyślałem że odmłodzę zespół nie patrząc na nazwiska, najstarszy zawodnik miał mieć 25 lat, więc padło na Gallasa, Henry'ego i tym podobnych grajków, wystawiłem Henry'ego na listę transferową za rynkową cenę (to było chyba 35 mln funtów) i zaproponowałem go klubom, nie było chętnych, więc dałem cenę mniejszą o milion i tak dalej i tak dalej aż zszedłem do 0. Myślicie, że ktoś go chciał kupić? Nic bardziej błędnego. To samo miałem z CR w ManUtd, Rooneyem. Po kilka razy, na następny raz postaram się dołączyć fotki. Czy ktokolwiek z Was miał coś takiego, oczywiście o ile sprzedajecie takich zawodników, bo ja wychodze z założenia, że Henry ma 28 lat, czasem może da radę go sprzedać za 20 mln (raz mi się udało) a w zamian za niego za łączną kwotę 5 mln mam Cesara Delgado i Matiasa Vuoso. POZDRO.

dlugi88 Partyzant

0
12.09.2007 08:46    #10
Gumierpool. Z tym tez miałem ogromny problem i to w tych samych klubach. Po prostu to jest bardzo irytujące, bo nie są mi w ogóle Ci zawodnicy potrzebni, do rezerw ich nie dam bo młodzi mają się ogrywać, kontraktu też nie rozwiążę bo za duże odszkodowanie, Fowler ma chorą tygodniówkę więc nie będę go utrzymywał.

kpaprocki Partyzant

0
12.09.2007 08:52    #11
Mam ten sam problem sprzedać jakiegoś zawodnika to sztuka. Ja grając Realem nie mogłem oddać Gutiego za darmo nikt go nie chce nie mówiąc o innych zawodnikach( np Cassano chociaż jego że nikt nie chce to mogę zrozumieć, ale R.Bravo, Mejia, Pablo Garcia,Salgado) . Komputer między sobą robi transfery na ogromne kwoty a ja mogę tylko co najwyżej sprzedać zawodników za kwotę zbliżoną do jego wartości.

alex_waw Młody aktywista

0
12.09.2007 11:49    #12
kto chciałby takiego luccina z atletico za darmo co by zarabiał 325,000 euro miesięcznie??

Qcu Partyzant

0
12.09.2007 20:44    #13
Moim zdaniem to nie ma znaczenia ile facet zarabia. Ja jak dostaje propozycje kupienia zawodnika to zawsze sie zastanawiam czy by mi sie przydal. Jak tak to zawsze skladam oferte, a najwyzej pozniej zawodnik odrzuca propozycje. I tak powinno byc, ze kluby chociaz daja sobie szanse. Moim zdaniem to jest blad, mam nadzieje ze SI to poprawi w 2008

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution