transfer----brak pilkarza

tedd Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.10.2012, 19:16    Pytanie
Kupiłem nowego, bardzo obiecującego zawodnika i niestety ale nigdzie go teraz nie ma.. Tzn mam z nim kontakt (np moge go ukarac i otrzymuje komunikaty zwrotne) ale nie mogę wstawić go do składu.. Nie ma go w żadnej druzynie Ani pierwszej ani niższych Jak wpisze nazwisko w wyszukiwarke pokazuje sie jako członek mojego teamu...

undertheskin Partyzant

0
05.10.2012 20:58    #1
Może masz odznaczoną jakąś opcję w składzie typu "nie pokazuj pomocników", "nie pokazuj kontuzjowanych" albo coś w tym stylu. Możliwe także, że to jakiś bug. Ja miałem kiedyś sytuację gdy gra uparcie dublowała mi zawodnika i miałem dwóch Tomaszów Wróblów. Nieważne jakbym przesuwał tego grajka, czy do rezerw czy też pierwszej drużyny, zawsze występował w dwóch osobach, przez co zawyżał mi limit zarejestrowanych piłkarzy. Może spróbuj coś zrobić z tym swoim zawodnikiem, np. wypożycz go do klubu filialnego, a zaraz potem odwołaj z wypożyczenia.

tedd Partyzant

0
08.10.2012 07:48    #2
raczej nie... No próbowałem już jakiejś interakcji... Karałem go, nagradzałem, teraz na repre jeździ... Najgorsze jest to, że dałem za niego sporo kasy i wychodzi na to że psu w d...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.