Transfery

exeter_city Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.06.2011, 09:26    Pytanie
Witam. Zbliża się koniec sezonu : byłbym gotów kupić Owena i Gallasa z klubów. Tyle że nie chcą odejść do mnie, natomiast kiedyś grałem southampton i po 1 sezonie grał w blackpool(owen). Więc takie pytanie, czekać do czerwca i proponować kontrakt czy teraz jakoś pogadać że jestem zainteresowany i kupić za 575 tys. Akurat Owen byłby świetnym zmiennikiem Kalinica.

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 19.06.2011, 09:27

Salim Partyzant

0
19.06.2011 10:55    #1
Obserwuj czy ktos jest nimi zainteresowany.
Bo domyslam sie ze chodzi o to ze oni zarabiaja krocie w swoich dotychczasowych klubach a Ty mozesz im zaoferowac mniej. Jesli tak to wydaje mi sie ze bedziesz mogl ich pozyskac dopiero jak oni odejda ze swoich klubow. Nawet jak bedziesz chcial ich kupic to oni nie beda chcieli przyjsc.
A chwalic nigdy nie zaszkodzi ;d

exeter_city Partyzant

0
19.06.2011 18:53    #2
Widzę że jesteś bystry w tej grze. mam prośbę. chce cały czas utrzymywać skład bo jak narobie znowu transferów to znowu bede przegrywać. Więc kupiłem za 0 $ O'hara z totenhamu. I prosze cie o pomoc czy sklad taki wystarczy (blackburn rovers).

BR
Robinson
Bunn

OP
Hodson
Salgado(przedluzyc z nim kontrakt ? - jak nie to hibberta chcialem kupic)
Chimbonda

Atienza za 0 $
Kyrgiakos 675 tys.
Phil jones
Givet

OL
Ollson
Chimbonda
(zastanawiam sie czy tu tez kogos nie kupic)

DP
n'zonzi
grella
goulon
linzagui

PL OPL
Pederson
El hadi Diouf

PS
Goulon
David dunn
Kayle

PP
Emerton
Doran
Diouf

OPP Hoilett
Doran

N
Griffiths
Benjani
Kalinic
(chcialem kupic birama diouf bo fajny i mlody z manchesteru na wypozyczeniu gral dobrze)

Bede miec 15 mln na transfery. Prosze o pomoc. nie chce spieprszyc harmoni bo narazie dobrze mi idze a nie chce miec bog wie jak duzy zespol bo wole grac podobnym skladem(7 miejsce w PL ;) ) teraz jest 2 sezon

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 19.06.2011 o godz. 18:56

McMoney Młody aktywista

0
19.06.2011 22:17    #3
grajac 4-4-2 ja bym gral tak:

gk: robinson
op:chimbonda
ol: olsson
pl: pedersen
ps:dunn nzonzi
pp: emerton
n: kalinic + dokup kogos

sklad masz dobry spokojnie na srodek tabeli jak nie wyzej
a teraz dlaczego tak a nie inaczej:
salgado wolny, nie nadaje sie na gre na wysokim poziomie premiership
kyrgiakos bedzie dobry na puchary czy wrazie zastapienia jakiejs kontuzji, wolny troche, u mnie jak gral w middlesbrough to wiekszosc bramek padalo przez jego brak szybkosci a jones ci sie rozwinie bardzo dobrze a givet juz jest dobry, w jego miejsce mozesz dokupic wlasnie hibberta
ollson na lewej dla mnie ma bardzo dobre statystyki, pewniak do skladu
nzonzi ma bardzo dobre atrybuty, jest mloda a wciaz sie rozwija, stawiaj na niego a grella jako zmiennik, pedersen tutaj to oczywiscie takze pewniak, najlepszy skrzydlowy jak na rovers.

reszte zawodnikow wybralem bo byli najlepsi z podanych przez ciebie :)
Glory, Glory MAN UNITED !!

exeter_city Partyzant

0
19.06.2011 22:42    #4
Owen mógłby być ?
Na OŚ jeszcze bym wziął Rigwella albo innego szybkiego obrońcę. na OP jest Hodson i Chimbonda, Salgado zostaje u mnie jednak.
I chyba starczy zakupów, kupie Digne na OL jako talent.

PS. Kyrgiakos pod koniec sezonu został kupionu, zaliczył 11 meczów , 1 asyste, 1 bramke i srednią ocen 6.96 chociaż na poczatku mial 7.21 ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.