Trening

Mariner Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.08.2008, 11:15    Pytanie
Prosze powiedzcie mi jak sie robi to z tym treningiem bo zaraz nie wytrzymam.
mam rok 2012 kupilem sobie do lecha przyszle gwiazdy pilki PA ponad 180 i aby to wykorzystac znalazlem odpowiednich do kazdej trenowanej pozycji trenerow.
mam trening tuga i poustawialem recenie im trenerow czyli wchodze w trening klikam zawodnika potem klikam w trening a potem jest opcja trener klikam rozwija mi sie list ja zaznaczam i wybieram trenera tak wszystkim porobilem jak juz skonczylem zapisalem gre rozegralem pare meczy na liscie trenerow znow jest zaznaczony u kazdego moj asystent ktory nie ma trenowac powiedzcie jak moge to zrobic tak zeby potem sie nie resetowalo po chwili znowu i zeby zostalo na stale na tym innym trenerze bo od tego asystenta niewiele sie naucza.

Jark4 Żołnierz frontu ideologicznego

0
10.08.2008 11:18    #1
Robisz te zmiany, i potem klikasz eksportuj program treningowy, i zapisujesz go na dysku. Co do trenerów, to samo powinno ię zapisać więc niewiem.

Cesar Partyzant

0
10.08.2008 11:53    #2
Wybierasz trening TUG czy jakiś tam inny. Przyporządkowujesz zawodników do treningu. Natomiast z wyborem konkretnego trenera do trenowania konkretnego zawodnika, nie spotkałem się. Przecież co najmniej kilku trenerów ma wpływ na trening danego piłkarza (siła, aerobic, strzał...) Czy aby na pewno można ustawić 1 coucha do i 1 gracza?

Mariner Partyzant

0
10.08.2008 13:44    #3
Dobra ale czy komputer wie że np trener który ma ofensywe na 18 ma trenowac atakujacych a nie obroncow,najlepiej by bylo zeby zrobic tak ze na do ATT Mid dac na caly przydzial jednego trenera ktory sie specjalizuje w kondycji technice i ataku itp a nie zeby bylo tak zaznaczone jak tam asystent.

Zaraz zrobie screena jesli mi sie uda:-)

Szobinho Młody aktywista

0
10.08.2008 13:48    #4
Musisz kliknac na "usuń przydziały" bo te standardowe są beznadziejne a potem kliknąć na "przydziel wszystkich automatycznie". Tak, komputer wie jak najlepiej to dopasować tyle że trzeba zrobić tak jak wcześniej napisałem. Samemu to troche czasochłonne a tak mimo wszystko dopasowuje nieźle
'Por Que?No Entiendo Por Que'

Mariner Partyzant

0
10.08.2008 13:52    #5
no robilem tak z tymi przydzialami ale pogrzebie z tym tak jak mowiles

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.