Trening

fmowiec21 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.08.2013, 17:08    #1
Witam otóż mam taki problem , że ustawiam swoją taktykę (teraz gram Dynamem Kijów) i zawodnicy mało ją znają. Ustawiłem więc trening na taktykę ale ten trening nie daje efektów co więcej jest coraz gorzej. Jaki trening mam ustawić żeby piłkarze coraz więcej znali tą taktykę. A może coś jeszcze innego powinienem zrobić ? Proszę o odpowiedź

kowalsyk Partyzant

0
12.08.2013 17:11    #2
Zależy jaki trener, bo jednak to jest główny czynnik. Do tego może ustaw im na maksimum treningu przedmeczowego i będą to 3 dni, więc powinni ogarnąć. A bez tego powinni się uczyć trochę wolniej, ale z czasem opanują to. Co do spadku znajomości taktyki to musisz im zmieniać pozycję czy jakieś ustawienia i jest to normalne, że wtedy znajomość nowych ustawień jest niższa. Nie szachuj tak taktyką to powinna tylko rosnąć.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 12.08.2013 o godz. 17:12

fmowiec21 Partyzant

0
12.08.2013 17:16    #3
Tylko że ja raczej nie zmieniam taktyki. Ja nie ustawiam treningu przedmeczowego tylko normalny trening , i dałem ciągle na taktykę

sxz69 Młody aktywista

0
12.08.2013 17:22    #4
Znajomość taktyki to nie jest takie "hop-siup". Czasem i cały sezon grania jedną taktyką to jest za mało, aby zespół ją poznał w 100%. Trzeba się uzbroić w cierpliwość.

fmowiec21 Partyzant

0
12.08.2013 17:26    #5
Tyle że znajomość taktyki przez mój zespół w tym momencie jest masakryczna , i nie rośnie ani trochę

sxz69 Młody aktywista

0
12.08.2013 17:33    #6
Jak zaczynasz karierę i wprowadzasz jakąś swoją, nową taktykę, inną od standardowego ustawienia zespołu to niemal zawsze poziom jej znajomości jest bardzo niski. Lecz jeśli jest ona dobra to zespół będzie wygrywał mimo to. Nie przejmuj się tym. Jak napisałem wyżej po prostu musisz czekać. Nawet sezon, albo i dłużej. Jeśli będziesz miał dobre wyniki to graj dalej i nawet nie zwracaj uwagi na znajomość taktyki.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 12.08.2013 o godz. 17:34

fmowiec21 Partyzant

0
12.08.2013 17:34    #7
Okej dzięki bardzo

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
12.08.2013 18:58    #8
im więcej odchylasz się od standardowej taktyki tym dłużej musisz czekać na zapełnienie paska. Jeśli będziesz stopniowo przesuwał paseczki w pożądanym kierunku przyjdzie Ci to szybciej niż jeśli ustawisz suwak tak jakbyś chciał to mieć w efekcie końcowym.

szkagar Partyzant

0
29.08.2013 09:56    #9
Miałem podobnie kiedy zacząłem przygodę z Lechem. Przemodelowałem istniejącą taktykę i ustawiłem dwie dodatkowe. Mój trener aż do połowy sezonu sugerował wysokie obciążenia treningowe w celu opanowania taktyki. Mniej więcej w połowie sezonu zaczęli ja opanowywać. Obecnie na poczatku sezonu znajomość zawsze mi spada, ale to normalne. Po kilku tygodniach wszystko jest ponownie opanowane. Raczej nie ustawiam w treningu przedmeczowym treningu taktyki, chyba, że rozgrywam mecz za meczem i zawodnicy mają dzień/dwa na odpoczynek. Wówczas trening taktyki pozwoli im na częściową regenerację sił. Dobry trener taktyki też robi swoje. Zobacz jakiego masz i sprawdź, czy nie możesz zatrudnić lepszego.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.