Trening / spadek umiejętności

SlimShady7 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.02.2010, 19:27    Pytanie
Jako kibic Milanu i wielki fan Shevchenki, z sentymentu sprowadziłem go z Dynama Kijów z powrotem do AC Milan, chciałbym aby przed zakończeniem kariery pograł jeszcze z 2-3 sezony. Problem w tym że ma już 35 lat i w szybkim tempie spadają mu umiejętności i tu czas na moje pytanie:

Jak mam ustawić trening żeby chociaż trochę zahamować spadek jego umiejętności. Czy jest na to sposób ???
Dodam że Sheva kiedy tylko jest dobrze przygotowany kondycyjnie (95%-100%) to gra w pierwszym składzie. Help !
Forza Grande Milan !!!

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
06.02.2010 19:29    #1
Daj mu mniejsze obciążenie od innych piłkarzy, bo może ma wysokie. Jeśli zaś jest zadowolony z obciążenia to moim zdaniem nie mamy tutaj nic do gadania, bo wiek robi swoje. Może postaraj się zatrudnić bardzo dobrego siłowego.

Użytkownik uznał post za pomocny

dr taktyka Młody aktywista

0
06.02.2010 19:43    #2
Zmniejsz mu siłę i aerobik do 11 pozycji na suwaku. Resztę co potrzebujesz podkręć do 19 miejsca na suwaku, tym samym może nawet zaliczy kilka skoków umiejętności po tym jak będą mu fizyczne spadać... ich raczej już nie podtrzymasz dużo...
Tak zrobiłem z Beckhamem i Riquelme i całkiem nieźle to wyszło.

Pozdrawiam

Użytkownik uznał post za pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.