Trening atrybutów

witja Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.04.2012, 20:37    Pytanie
Witam, otóż mam mały problem.
Potrzebuje rozwinąć u A. Paloschiego atrybut błyskotliwości, nie wiem jednak w jaki to cudowny sposób.
Bardzo prosze o jakieś informacje.
Z góry dzieki.

ElHarnasReaktywa... Młody aktywista

0
22.04.2012 20:51    #1
Człowieku, z błyskotliwością jak z inteligencją. Albo ją masz albo nie. Tego się nie trenuje

loswariatos Młody aktywista

0
22.04.2012 20:52    #2
Zwiększ nacisk na trening panowania nad piłką.
meglio fascista che frocio

magic10rm Partyzant

0
23.04.2012 13:51    #3
faktycznie, błyskotliwości piłkarza nie nauczysz. mozesz poprawic jego umiejetnosci techniczne, jednak mentalne są praktycznie nie do wytrenowania.

loswariatos Młody aktywista

0
23.04.2012 14:41    #4
Ball Control (general training)

This category controls 5 attributes; Dribbling, First Touch, Technique, Flair and Heading. All are technical or accuracy attributes except for Flair, which is an attribute that controls the unpredictability of a player. This category is useful if you feel your players repertoire is limited, and/or if you feel the player needs to control the ball better, as indicated by the category name. Goalkeepers training in this category will only increase their First Touch.
meglio fascista che frocio

ElHarnasReaktywa... Młody aktywista

0
23.04.2012 21:04    #5
[quote="loswariatos"]Ball Control (general training)

This category controls 5 attributes; Dribbling, First Touch, Technique, Flair and Heading. All are technical or accuracy attributes except for Flair, which is an attribute that controls the unpredictability of a player. This category is useful if you feel your players repertoire is limited, and/or if you feel the player needs to control the ball better, as indicated by the category name. Goalkeepers training in this category will only increase their First Touch.
[/quote]

Ciekawe to co tu przytoczyłeś. Z punktu widzenia realizmu totalnie to bez sensu według mnie. Ale jeśli rzeczywiście tak jest w FMie, to pozostaje mi jedynie zwrócić honor. W takim przypadku warto trenować, bo zawsze uważałem, że błyskotliwi zawodnicy w FMie to skarb

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.