Trening juniorów

Rafal9116 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.08.2009, 20:55    Pytanie
Witam mam pytanie dotyczące treningu dla juniorów jak i trenerów. Co w atrybutach trenerskich poza oczywiście treningiem juniorów jest ważne aby nasz diament wyrósł na takiego grajka na jakiego się zapowiada? Drugie pytanie jaki trening według was jest najlepszy dla juniorów i seniorów. Ja używam treningu tuga i nie raz się zastanawiałem żeby się przerzucić na coś ciekawszego.

naimad83 Młody aktywista

0
20.08.2009 10:26    #10
Najlepiej wybrać kluby z Chin, Japonii lub USA. Tam największe kluby mają filialne drużyny - jeśli chodzi o współpracę finansową.

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

0
20.08.2009 17:06    #11
[quote2=SlimShady7]
[quote=lajner]tu masz atrybuty trenerow potrzebne do 7-mio gwiazdkowego treningu
http://www.footb(...)rements/[/quote]

Ja mam pytanko mógłby ktoś wytłumaczyć tak na chłopski rozum jak się rozeznać w tej rozpisce ??? Jest bardzo skomplikowana i różni się bardzo od tego co jest napisane w książeczce dołączonej do gry. Proszę o pomoc bo na dobrych treningach bardzo mi zależy ;)[/quote2]

Np zeby trener bramkarzy mial 7-em gwiazdek to musi miec:
-atrybut treningu bramkarskiego na poziomie 20 a do tego suma atrybutow determinacji, dyscypliny i motywacji musi wyniesc przynajmniej 50 /maksymalna wartosc to 60...bo 20 plus 20 plus 20=60/
LUB
-w przypadku gdy atrybut treningu bramkarskiego wynosi 19 to wtedy zeby trener dalej mial 7-em gwiazdek suma determinacji, dyscypliny i motywacji musi wyniesc przynajmniej 52
ITD JAK MASZ W LINKU

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 20.08.2009 o godz. 17:08

SlimShady7 Młody aktywista

0
21.08.2009 09:52    #12
[quote3=lajner][quote2=SlimShady7]
[quote=lajner]tu masz atrybuty trenerow potrzebne do 7-mio gwiazdkowego treningu
http://www.footb(...)rements/[/quote]

Ja mam pytanko mógłby ktoś wytłumaczyć tak na chłopski rozum jak się rozeznać w tej rozpisce ??? Jest bardzo skomplikowana i różni się bardzo od tego co jest napisane w książeczce dołączonej do gry. Proszę o pomoc bo na dobrych treningach bardzo mi zależy ;)[/quote2]

Np zeby trener bramkarzy mial 7-em gwiazdek to musi miec:
-atrybut treningu bramkarskiego na poziomie 20 a do tego suma atrybutow determinacji, dyscypliny i motywacji musi wyniesc przynajmniej 50 /maksymalna wartosc to 60...bo 20 plus 20 plus 20=60/
LUB
-w przypadku gdy atrybut treningu bramkarskiego wynosi 19 to wtedy zeby trener dalej mial 7-em gwiazdek suma determinacji, dyscypliny i motywacji musi wyniesc przynajmniej 52
ITD JAK MASZ W LINKU[/quote3]

Dzięki za wyjaśnienie ;) Teraz kumam o co chodzi... Zabieram się za poszukiwanie trenerów :P
Forza Grande Milan !!!

Rafal9116 Partyzant

0
21.08.2009 12:14    #13
to życzę powodzenia, mi narazie ciężko jest znaleźć szkoleniowca z 7 gwiazdkami który przeszedłby do mojego klubu

Mateo`o Młody aktywista

0
21.08.2009 12:55    #14
Piekielnie trudno znaleźć jest trenera z 6-ścio gwiazdkowym poziomem. W tym zmienionym "gwiazdkowaniu" nie miałem w swoim klubie żadnego "seven stars":/

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.