Trzecioligowcy

Krystian88 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.09.2007, 20:41    Pytanie
Witam!
Mam pewne pytanie, a właściwie problem w polskiej lidze. Kluby trzecioligowe są w FMie zrobione jako bardzo słabe i nawet z biegiem czasu nie ulega to zmianie. Nigdy, a gram w polskiej lidze już od początku FMa07 nie zdarzyło się u mnie, aby jakiś trzecioligowiec awansował do OE. Kluby te mają nawet problem z utrzymaniem w II lidze. Są sezony, że spadają wszyscy beniaminkowie bez wyjątków. Najdłużej utrzymał się u mnie Radomiak, który grał w II lidze 3 sezony i spadł po barażach. Przecież w rzeczywistości były przypadki, że klub przeszedł z III ligi bezpośrednio do pierwszej np. Korona Kielce, Craxa. Czy może to uledz zmianie po określonej liczbie sezonów? Ja najdłużej grałem do 2021/22. Czy u was było kiedyś inaczej??
Gram na zwykłej bazie danych, bez łatek i updatów.
Pozdrawiam!

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
06.09.2007 20:44    #1
Masz racje u mnie tez to sie zdarzalo byc moze to wynikalo ze kluby te mialmy ograniczone i mniejsze budzety slbaszych zawodnikow i po prostu 'odpadali z gry'. Miejmy nadzieje ze to troche sie zmieni w nasteonej wersji :)

Pamietam jednak jeszcze w CM 03/04 ze klub grajacy w 5 lidze angislkiej chyba Notrwich Vics po kilku sezonach gral w Premiership :) Ale to byl CM moze teraz sie cos zmienilo..

Użytkownik uznał post za pomocny

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
06.09.2007 20:44    #2
Skąd u Ciebie na zwykłej bazie danych, bez łatek i updatów polska trzecia liga?
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

0
06.09.2007 20:45    #3
Nie mam trzeciej ligi nawet niegrywalnej, ale jest niższa liga na którą nie ma podglądu.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
06.09.2007 20:49    #4
Aha. Dlaczego nie zainstalowałeś patcha? Czyżby jakiś problem z nie oryginalną grą?
W takim razie mogę już udzielić odpowiedzi: w polskich klubach z niższy lig, zwykle jest mało "białych piłkarzy" a także pewnie brakuje im kasy na wzmocnienia.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

patryk1992lulkow... Partyzant

0
06.09.2007 20:49    #5
a bylo u was kiedys aby dostal sie do 2 ligi TKP Torun bo ja gralem 6 sezonow i mu sie nie udalo
P.S.W rzeczywistosci TKP to jeden z glownych kandydatow do awansu(od kilku lat)

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
06.09.2007 20:50    #6
Mysle ze to roche niedopracowane aczkolwiek zauwaz ze mimo wszystko pokrywa sie z rzeczywistoscia.. Popatrz ze druzyny ktore awansowaly w zeszlych sezonach do II ligi polskiej szybko spadaly.. Przyklad? Miedz Legnica, Radomiak

0
06.09.2007 20:53    #7
Zapewniam Cię, że mam orginał, ale jakoś tak nie lubię grać na upedatach. Wolę grać na 700, już zprzyzwyczajenia. Znam możliwości wielu graczy, mam swoje talenty, które na upedatach nie są takie mocne.
Pawisco- u mnie w CM4 do I ligi weszła Odra Opole, i to jedyny taki przypadek jaki znam.

Wudex Partyzant

0
07.09.2007 07:40    #8
u mnie bez zadnych patchy i tym podobnych radomiak w 3 czy 4 sezonie awansował do ekstraklasy i nawet nieżle mu szło. Oczywiście w FM07

eMiKa Młody aktywista

0
07.09.2007 11:11    #9
9pucek ja tam mam zainstalowane wszystkie latki i update'y, ale wolalbym grac na 700 bo jest moim zdaniem najlepszy.Moze nie ma tylu bajerow co nowsze latki,ale nie ma tez ich nowych bledow.Do starych idzie sie przyzwyczaic:) Pozdrawiam.
Co do awansu druzyn z nieaktywnej ligi.To u mnie w 2014 roku w OE gral Motor Lublin,Radomiak i GKS Katowice,z tym ze troszke czasu im zajely awanse. Motorowi 4 lata,a GKS i Radomiakowi 5.

" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.