[quote="ag-25"]Oooo Makaronik się udziela
Przestańcie z tym człowiekiem dyskutować, bo to nie ma sensu. Gość udaje inteligentnego, a gra w tą "losową" grę już ładnych parę lat
Który inteligentny człowiek tak robi i tylko narzeka?[/quote]
Zawsze możesz swoje mądrości udowodnić. Zagrasz Legią i Polską,a ja tam nie wiem czym i udowodnisz jak się awansuje do ligi mistrzów i wychodzi z grupy,oraz awansuje Polską do mistrzostw świata i tez wychodzi z grupy. Nie mam czasu na więcej niż dwa sezony, ale w tym czasie można bez problemu udowodnić symetrię gry. Tylko nie pisz ,że nie masz czasu, bo większość piszących takie durne posty i twierdzących,że umie grac na to czasu nie ma. Udowodnij gościu symetrię gry ,albo spadaj na bambus. A i nie pisz mi o szczęściu,bo umiejętność to powtarzalność,a tej powtarzalności jak i wspomnianej symetrii w tej losowej grze nie ma..Prawdopodobieństwo zdobycia Legią nawet półfinału LE jest bliskie zera,tak samo jak i medal Polski w MŚ i ME.
No to czekam na nazwę gry i serwera i codziennie od 20 do 22 mogę pyknąć. Dwie trzy ligi będzie szybko chodzić. Tylko mówię,nie żadne ligi Hiszpańskie Włoskie Francuskie i inne tam takie, tylko Polska.
Najnowsze posty