U-21

take_me_bite_me Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.11.2007, 18:30    Pytanie
Postanowiłem zacząć swoją karierę od prowadzenia reprezentacji Polski U-21.. wpisałem dane itp. itd., wszedłem na 1 kadrę, później na U21 i kliknąłem : Podejmij pracę i wszystko cacy... tylko że mam mały problem... jak już gram to nie pokazuje mojej foty na profilu, a na takie rzeczy to akurat zwracam uwagę... wiecie może jak rozwiązać ten problem? bo próbowałem na różne sposoby i nic ;/ można np. później załadować fotkę albo jakoś inaczej rozwiązać ten problem? z góry thx za pomoc (= pozdrawiam.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
29.11.2007 18:38    #1
Musisz napisać config pod swoją fotkę i wrzucić ją do folderu graphics(w zazwyczaj w Moich Dokumentach) razem z configiem.
Aby napisać config musisz znać ID swojego managera. W ustawieniach zaznacz pokazuj ID.
Do tworzenia configów jest pewien program: FMxml
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

wrobel86zzyzx Młody aktywista

0
29.11.2007 18:39    #2
czasami tak jest ze "nasze" fotki znikaja z byle powodu (nie wiem moze wina skorki???)... nastepnym razem jak zaladujesz gre to powinna byc...

Użytkownik uznał post za pomocny

0
29.11.2007 19:11    #3
thx 9pucek. Zrobiłem tak jak napisałeś i fotka jest... poradziłem sobie bez tego programy, skopiowałem config z innego folderu z grafiką, zostawiłem tylko 1 polecenie z numerem id mojego managera i po załadowaniu save'a - voille i fotka jest ;D jeszcze raz thx (=

wrobel86zzyzx > właśnie o to chodzi że ja od początku nie miałem fotki, a nie że mi zniknęła ;)

Hunter91 Młody aktywista

0
29.11.2007 19:20    #4
o nie! nie ma fotki!!! Straszne! Teraz gra jest bez sensu łącze sie w bólu

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
29.11.2007 20:41    #5
take_me_bite_me
Proszę bardzo. Od tego tu jestem aby pomagać.

To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

0
30.11.2007 11:41    #6
Hunter91 > dziękuje :) ja tak samo łączyłem się w bólu z Twoimi starymi, gdy okazało się, że wyszedł im taki niewypał jak.. Ty :) tak więc... jesteśmy kwita.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.