Ulubieńcy managera

marcinou Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.06.2009, 21:20    Pytanie
Zastanawiam się nad tym czy da się a może jak zrobić aby ja jako manager miał swego ulubieńca, nie ważne czy jest to piłkarz czy też ktoś ze sztabu szkoleniowego. Po prostu ciekawi mnie, czy da się tak zrobić. Jeśli można to proszę o pomoc. Wiem,że jednym z wariantów jest " słodzenie" bądź to piłkarzowi bądź też komuś ze sztabu szkol. ale jakoś chwaląc lub podziwiając nie udało mi się tego jeszcze tego dokonać ( mieć swego ulubieńca). Proszę zatem o pomoc ;)

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
13.06.2009 21:22    #1
Wydaje mi się, że nie ma możliwości takiej. Ktoś może mieć Ciebie jako faworajt, ale Ty nikogo. W FM08 tak było i nic o tym nie było słychać, aby to się zmieniło. A jeśli jednak można, to sorry ;)

marcinou Partyzant

0
13.06.2009 21:24    #2
[quote=Arek96]Wydaje mi się, że nie ma możliwości takiej. Ktoś może mieć Ciebie jako faworajt, ale Ty nikogo. W FM08 tak było i nic o tym nie było słychać, aby to się zmieniło. A jeśli jednak można, to sorry ;)[/quote]

No właśnie kurcze zastanawiam się czy da się "w ogóle" hehe...bo np. Balotelli który jest u mnie niesamowity chwale go z meczu na mecz a tu nic mi nie wyskakuje, ponadto! nie ma nawet takiej rubryczki w "osobiste" swego profilu jak "Ulubieńcy" ..;/

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

0
13.06.2009 21:31    #3
Chwaląc go nic nie zdziałasz, tylko zawodnik poczuje, ze nie musi się starać, zebys go pochwalił. Nie zdarzyło mi się tak nigdy bo nie gram do puźnych sezonów, ale wydaj mi sie, że jeżeli w ciągu np. 10 lat zmienisz klub kilkakrotnie i zawsze będziesz do niego ściągał tego piłkarza, a on będzie grał w pierwszym składzie to powinien sie pojawić w ulubieńcach.

devil11 Przodownik pracy

0
13.06.2009 21:32    #4
Skoro nie ma tej rubryki w grze, to może w FMRTE jest ?

marcinou Partyzant

0
13.06.2009 21:34    #5
Hehe no tak też mi się wydaje uznałem to za bardzo możliwy wariant ale drażni mnie bardzo fakt iż inni maja tego masę a ja ani jednego grajka bądź członka sztabu, owszem! inni trenerzy mego zespołu bądź też piłkarze maja mnie w sowich ulubieńcach a nawet byli asystenci którzy są teraz nawet managerami tak też mają a ja nic a nic ...grr

marcinou Partyzant

0
13.06.2009 21:37    #6
[quote=devil11]Skoro nie ma tej rubryki w grze, to może w FMRTE jest ?[/quote]

Słyszałem ,że się da ale nie chodzi mi w ogóle o edytory ;)...ale dzięki z góry ...a jeśli chodzi o FMRTE to ani anwet tego nie posiadam ani też nie mam zamiaru ściągać z tego powodu iż mam już z 5 sezon bodajże, a da się i owszem wpisując w swój profil po prostu dana osobę w tymże edytorze ;)

0
13.06.2009 21:55    #7
A powiedz mi : Po co ci to? Ja sie tez zastanawiałem nad tym, albo nad tym czemu jest tak mało atrybutów menedżera, skoro inni mają wiecej, ale to jest w sumie niepotrzebne, więc po co sobie głowę zawracać?

marcinou Partyzant

0
13.06.2009 22:00    #8
A widzisz! :D z tymi atrybutami to też podobna kwestia która mnie drażni niesamowicie a czemu zawracam sobie głowę? Ponieważ jestem niesamowitym detalistą jeśli chodzi o całego Fm'a stąd to pytanie no i oczywiście załączony problem ;)

0
13.06.2009 22:21    #9
Mi też niektóre szczegóły się nie podobają, ale cóż, na większosć z nich nie ma odpowiedzi, pewnie nawet twórcy ich nie znają ;D

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.