Ulubieniec kibiców

tomi_poz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.06.2009, 21:47    Pytanie
Mam następujące pytanie. Czy można stać się gwiazdą/legendą/ulubieńcem kibiców jakiegoś klubu ? Jeżeli tak w jaki sposób można tego dokonać.
Z góry dziękuje i pozdrawiam

marcinou Partyzant

0
27.06.2009 22:36    #10
[quote=Taher]A ja przez 14 sezonów w Polonii Bytom nie stałem się nawet ulubieńcem mimo moich skromnych dokonań.W pierwszym sezonie Polonia jest oceniana pewniakiem do spadku(w grze oczywiscie).Ja zająłem 4 miejsce.Cud!1pkt i bym grał w lidze europejskiej.Potem przez następne 13 sezonów zdobyłem 6 razy Mistrzostwo i 9 razy puchar polski i no z 5 Superpucharów i gdzieś 6 Pucharów Ligi polskiej i nic!Bylem o włos od ćwierćfinału ligi europejskiej,z 4 razy bylem w fazie grupowej LM ,a oni po latach o mnie nie będą pamiętać.Nie mówiąc o tym ,że zostałem najlepszym polski menadżerem w historii.Ile ja propozycji pracy odrzuciłem.Chciał mnie Betis,a nawet w prasie pisali o Liverpoolu.W realu to by mi pomnik postawili i nazwali stadion(czego nie zrobili) no i nazwali jakąś ulice w Bytomiu:)[/quote]

Hehehe otóż to! ja poprawię się mam juz 8 sezon w Barcy a Taher w twym przypadku , widzisz no...to jest Polska właśnie , musisz być Leo albo inny Lozano żeby Cię mieli uwielbiać ;p

szfedo Przodownik pracy

0
28.06.2009 02:39    #11
Ja Tottenhamem 2 x 3 msc w lidze co rok połfinał PUEFA i jedyne co wiem to to, że Keirrison mnie nie lubi (FMRTE disliked people - ja o_O) :P

miksur Partyzant

0
28.06.2009 11:45    #12
Ja po 10 sezonach w Southport awansie z 6 ligi do Premiership stałem się Legendą klubu i postanowiłem zrezygnować z funkcji managera bo 2/3 moich zawodników chciało przejść do lepszej drużyny. Jak zrezygnowałem z funkcji managera to znikłem z legend klubu.

Szobinho Młody aktywista

0
28.06.2009 12:01    #13
szczerze mówiąc to ja lechem poznań po 6 sezonach gry nie jestem ulubieńcem ;) Co prawda w europie mi sie nie powodzi, głównie za sprawą druzyn na które trafiam już w samych eliminacjach ale za to w lidze polskiej bezkonkurencyjny juz od 4 sezonów :)) Kilku piłkarz ma mnie w ulubionych... Niemalże cały skład musiałem sprzedać dwa sezony temu bo wszyscy chieli odejść a mieli rok do końca kontraktu ;] to wolałem sprzedać ;D Ale klub mnie nie lubi nadal xD Tylko prezes mnie wielbi :))
'Por Que?No Entiendo Por Que'

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution