Update - Sezon 1997/98 - Zainteresowani?

Caniggia Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.10.2009, 12:11    Pytanie
Witam
Zainspirowany nieoczekiwanym zainteresowaniem kilku użytkowników suflera postanowiłem założyc temat dotyczący mojego update'a, nad którym pracuję od dłuższego czasu (ostrzegam, że jeszcze sporo pracy przede mną). Update ten umożliwia grę sezonem 1997/98 w FM 2008 (jest jedno ale - zamiast MŚ 1998 będzie EURo 98 :P) ... No więc chciałbym zapytac czy na pewno jesteście zainteresowani?? Bo jeśli tak to podwoję częstotliwosc swojej pracy :) Oprócz tego będę tutaj zgłaszał różne problemy, mam nadzieję że będę mógł liczyc na Waszą pomoc.

No i mam pierwsze pytanie, odnośnie właśnie EURO 98 (a właściwie 2008) - czy można zmienic to tak, aby zamiast EURO w 2008 roku były MŚ??? Nigdy nie robiłem tego typu myków, ale może ktoś wie???

Jeśli macie pytania i chcecie się dopytywac o detale - bardzo proszę, przyjemnie robi się coś jeśli się wie, że innym się to podoba (lub nie!) :P

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.10.2009 12:24    #1
To nie temat na sufler, najlepiej napisz manifest na ten temat ;]
lucasinho.blox.pl

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution