Zrobiłem Update na bazie danych 9.3.0 aktualne na dzień 13.06.2009!
Lista zmian:
Podstawowe:
- Transfery i wypożyczenia
- Zwolnienia graczy
- Emerytury zawodników/menedżerów
- Przedłużenie kontraktów z zawodnikami/menedżerami
- Zmiany menedżerów
- Zmiany sztabu szkoleniowego
- Zmiany w kontraktach sztabu szkoleniowego
- Usunięcie nieaktywnych graczy
- Zmiany zarządów drużyn
Zmiany związane z przyszłym sezonem:
- Uwzględnione spadki i awanse w krajach takich jak : Polska, Anglia, Szkocja, Francja, Niemcy, Hiszpania, Włochy, Austria, Belgia, Holandia, Portugalia, Grecja, Szwajcaria, Turcja
- Uwzględnione ostatnie zajęte pozycje w krajach takich jak : Polska, Anglia, Szkocja, Francja, Niemcy, Hiszpania, Włochy, Austria, Belgia, Holandia, Portugalia, Grecja, Szwajcaria, Turcja
- Uaktualnione najnowsze koszulki drużyn
- Uaktualnione stadiony pod względem pojemności
- Uaktualnione nazwy rozgrywek
Inne zmiany:
- Usunięte wszystkie zaległe kary i zawieszenia
- Usunięte nieaktualne "przyszłe transfery"
- Usunięte wszystkie nieaktualne wypożyczenia
- Usunięte wszystkie nieaktualne kontuzje z krajów takich jak : Polska, Anglia, Szkocja, Francja, Niemcy, Hiszpania, Włochy, Austria, Belgia, Holandia, Portugalia, Grecja, Szwajcaria, Turcja
Jest to wyłącznie moje uaktualnie, które wykonałem zupełnie sam. Najbardziej dopracowane są ligi polskie, lecz pozostałe ligi starałem się dopracować jak tylko mogłem.
Instrukcja instalacji:
Plik należy rozpakować do folderu: Moje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2009db.
NIE WIEM CZY UPLOADOWAĆ MOJE UPDATE, GDYŻ NIE WIEM CZY KTOŚ WOGÓLE JE CHCE. ZAINTERESOWANE OSOBY PROSZE O KOMENTARZE.
Lista zmian:
Podstawowe:
- Transfery i wypożyczenia
- Zwolnienia graczy
- Emerytury zawodników/menedżerów
- Przedłużenie kontraktów z zawodnikami/menedżerami
- Zmiany menedżerów
- Zmiany sztabu szkoleniowego
- Zmiany w kontraktach sztabu szkoleniowego
- Usunięcie nieaktywnych graczy
- Zmiany zarządów drużyn
Zmiany związane z przyszłym sezonem:
- Uwzględnione spadki i awanse w krajach takich jak : Polska, Anglia, Szkocja, Francja, Niemcy, Hiszpania, Włochy, Austria, Belgia, Holandia, Portugalia, Grecja, Szwajcaria, Turcja
- Uwzględnione ostatnie zajęte pozycje w krajach takich jak : Polska, Anglia, Szkocja, Francja, Niemcy, Hiszpania, Włochy, Austria, Belgia, Holandia, Portugalia, Grecja, Szwajcaria, Turcja
- Uaktualnione najnowsze koszulki drużyn
- Uaktualnione stadiony pod względem pojemności
- Uaktualnione nazwy rozgrywek
Inne zmiany:
- Usunięte wszystkie zaległe kary i zawieszenia
- Usunięte nieaktualne "przyszłe transfery"
- Usunięte wszystkie nieaktualne wypożyczenia
- Usunięte wszystkie nieaktualne kontuzje z krajów takich jak : Polska, Anglia, Szkocja, Francja, Niemcy, Hiszpania, Włochy, Austria, Belgia, Holandia, Portugalia, Grecja, Szwajcaria, Turcja
Jest to wyłącznie moje uaktualnie, które wykonałem zupełnie sam. Najbardziej dopracowane są ligi polskie, lecz pozostałe ligi starałem się dopracować jak tylko mogłem.
Instrukcja instalacji:
Plik należy rozpakować do folderu: Moje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2009db.
NIE WIEM CZY UPLOADOWAĆ MOJE UPDATE, GDYŻ NIE WIEM CZY KTOŚ WOGÓLE JE CHCE. ZAINTERESOWANE OSOBY PROSZE O KOMENTARZE.
Najnowsze posty