urlop

Szobinho Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.11.2008, 20:06    Pytanie
otóż gram sobie barceloną w FM 09 i kurcze tak jakoś nie mogę zrobić urlopu... ;/ naciskam go on holiday i wskakuje mi status gry. co jest?
'Por Que?No Entiendo Por Que'

Kamil198 Partyzant

0
17.11.2008 21:51    #30
Pirat pewnie,troche zbocze z tematu,tez mam pirata,ale kupuje orginal jak tylko gra bedzie w sklepach,Urlop tez nie dziala,Wiec przechodze do sprawy gralem Realem, po kilku spotkaniach polowa druzyny kontuzje typu na 2 miechy,wracaja po tygodniu,wystawiam ich do meczu[są pelni zdrowi] i znowu kontuzja,bardzo nie skuteczna gra,i bardzo mało bramek,i to nie z powodu taktyki,bo gram od FM od 5 lat i nie jestem zadnym noobem,oczywiscie gra jest patchowana wiec to nie pomoglo zbyt wiele,i sie zastanawiam jak bedzie w orginale? bo jezeli tak ma to wygladac to nie ma to wiekszego sensu zeby wydawac pieniadze,moze ktos z was ma orginal? bo jak wiadomo z Pl jeszcze nie ma,czekam na odpowiedzi

smile Partyzant

0
17.11.2008 23:17    #31
[quote=Actimel]A kto powiedzial ze ja nie mam zainstalowanej gry? :P
No patcha sciagalem z CMREV, i do tego spolszczenie ale to chyba nie jest piractwo? W koncu nie sciagam calej gry a po prostu samo spolszczenie, wiec nie wiem jak to ma sie do piractwa. :)
Mieszkam w Norwegi wiec taniej mi wyszla przesylka z Anglii niz z Polski.
[/quote]
Mieszkasz w Norwegii a miescie Krakow ale pewnie dopiero co sie przeprowadziles i zapomniales zmienic buhahahah
No ale w sumie nie napisal wprost ze jest piratem wiec admini olewka;] ale walka z piractwem trwa Nie zrozumiem postepowania panow redakktorow;]

raveniasty Partyzant

0
18.11.2008 00:49    #32
... mam orginał i piracką kopie ...
w orginalne grze jest normalnie urlop :) ... a w piractwie na szczęście nie ma i w dodatku na koniec sezonu cie zwalniają hehehe
... wiec skończcie te brednie i kłótnie !!! bo w orginale nie ma takich problemów :)
........................................................ŚMIERĆ PIRATOM buahahaha

franas Młody aktywista

0
18.11.2008 00:51    #33
Przyznając się, że masz pirata....cóż to taki postrzał we własną stopę ;]
Uśpiony revolucjonista ;)

Actimel Młody aktywista

0
18.11.2008 07:11    #34
[quote]
Mieszkasz w Norwegii a miescie Krakow ale pewnie dopiero co sie przeprowadziles i zapomniales zmienic buhahahah
No ale w sumie nie napisal wprost ze jest piratem wiec admini olewka;] ale walka z piractwem trwa Nie zrozumiem postepowania panow redakktorow;][/quote]

Mam napisane Kraków bo z tego miasta pochodzę :) Mieszkam w Norwegii owszem, koło miejscowości Trondheim na wyspie Frøya, w Nordskagen, możesz poprosić adminów o sprawdzenie IP :)

Nie przyznam się że mam pirata, bo bym skłamał. Jest to oryginalna angielska wersja gdy, zakupiona z Anglii. Plus Patch i spolszczenie. (Z tego co mi się wydaje spolszczenie to nie piractwo bo to tylko plik tekstowy, ale mogę się mylić.)

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 18.11.2008 o godz. 07:20

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
0
18.11.2008 07:18    #35
host: ti500710a080-1145.bb.online.no - ten Pan prawdę mówi
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
18.11.2008 19:30    #36
[quote=raveniasty]
... wiec skończcie te brednie i kłótnie !!! bo w orginale nie ma takich problemów :)
........................................................ŚMIERĆ PIRATOM buahahaha[/quote]

Chopcze, chyba Ci się strony świata pomieszały. ;) Jaka śmierć piratom? Sam sobie śmierci życzysz? Bynajmniej nie wierzę, że masz wszystko oryginalne na dysku, wszystkie gry czy muzykę, ba, nawet nie wierzę, że masz oryginalnego FMa, ale w sumie to nie interesuje mnie to zbytnio.

Trzymaj się gorąco ziomeczku i pamiętaj, że w internecie jak się coś pisze to też trzeba myśleć.

raveniasty Partyzant

0
18.11.2008 20:24    #37
... słuchaj gościu nie jestem twoim ziomkiem ani chłopcem - w stosunku do ciebie to nie jestem gejem więc nie nazywaj mnie tak !!! a skoro Cie to nie interesuje to po co w ogóle piszesz takie pierdoły nie na temat - sam sie lepiej trzymaj ale ... tematu cwaniaczku i nastepnym razem jak bedziesz chciał coś napisać to pomyśl dwa razy najpierw zanim coś napiszesz !!! ... rozumiesz!, bo nikomu tym sposobem nie pomagasz tylko sobie niepotrzebnie szkodzisz.

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
18.11.2008 20:32    #38
[quote=raveniasty]... słuchaj gościu nie jestem twoim ziomkiem ani chłopcem - w stosunku do ciebie to nie jestem gejem więc nie nazywaj mnie tak !!! a skoro Cie to nie interesuje to po co w ogóle piszesz takie pierdoły nie na temat - sam sie lepiej trzymaj ale ... tematu cwaniaczku i nastepnym razem jak bedziesz chciał coś napisać to pomyśl dwa razy najpierw zanim coś napiszesz !!! ... rozumiesz!, bo nikomu tym sposobem nie pomagasz tylko sobie niepotrzebnie szkodzisz.[/quote]

Tak w skrócie to masz absolutny brak racji, czy Ci to odpowiada, czy nie.

Pozdrawiam Raveniasty, bez odbioru.

Kamlaq Partyzant

0
18.11.2008 20:48    #39
Jak już jesteśmy w temacie urlopu... po co w ogóle na niego iść? ;s

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.