Ustawienie Lukaku

19chudy19 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.04.2010, 16:31    Pytanie
Witam mam problem, daltego proszę was o opinię.
Tak jak w temacie, nie wiem jak ustawic Lukaku przy taktyce jak na screenie tutaj http://zapod(...)bmp.html .
Chodzi o to, że Lukaku jest ani skuteczny, ani widoczny itp... Poprostu gra piach i tu powstaje problem jak ustawic go aby zacząc wykożystywac jego niemałe umiejętności.
Atrybuty Lukaku statystyki- http://zapod(...)bmp.html

//Edytowano 2 razy, ostatni raz 30.04.2010, 16:35

szfedo Przodownik pracy

0
28.07.2010 16:49    #10
Zważywszy na atrybuty siły, równowagi i skoczności ustawianie Lukaku jako lisa pola karnego nie jest za dobrym pomysłem. Najlepsze ustawienie dla niego wg mnie to Kompletny napastnik. Posiada wszystkie atrybuty jako odgrywający, ale ma też niezła technikę i szybkość.

Bartek_Realista Partyzant

0
29.07.2010 18:15    #11
Na odgrywajacego.
"Jak się mówi „oszukiwać” po katalońsku? " The Special One

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.