Utalentowana młodzież

meszynski_m Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.08.2007, 22:41    Pytanie
Gram Realem Madryt. Mam utalentowanych młodych zawodników. I nie wiem co począć. Mam wolne miejsca w kadrze 1. I nie wiem co lepsze dla ich rozwoju. Lepiej żeby zostali w 2 drużynie czy lepiej abym ich wziął do 1 drużyny? Pozdro :)

robinho09 Młody aktywista

0
28.08.2007 22:47    #1
Na twoim miejscu dałbym ich do pierwszej drużyny albo wypożyczył do innech klubów zeby sie ograli, zdobyli doswiadczenie.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
28.08.2007 22:47    #2
Najlepsze byłoby wypożyczenie do dobrego zespołu. Wiem, że Real może mieć dobre kluby filalne, dlatego jeśli taki zdobędziesz to wyślij tam młodzian, gdyż w słabszym klubie będą mieli większą szansę gry w 1 składzie. Jednak, jeśli wybierać te dwa warianty, to zostaw ich w rezerwie. Powód? W 1 składzie dużo i tak nie pograją, no chyba że widzisz dla nich miejsce w 1 składzie to wtedy warto. Dla takich młodzianów najważniejsze jest to, aby dużo grali z jak najlepszymi zespołami.

Pozdrawiam :)

Użytkownik uznał post za pomocny

Damiano-pl Partyzant

0
29.08.2007 00:28    #3
Jeśli masz wolne miejsca w 1-szej drużynie i akurat utalentowany zawodnik nada się na pozycję, na której przydało by ci się wzmocnienie, to nie wahaj się i dawaj mu coraz częściej szansę gry w 1-szym zespole. To jeszcze zależy na jakim etapie rozwoju są ci zawodnicy. Jeśli to początek gry, to lepiej ich wypozycz, ale nie do dobrego klubu, tylko do średniaka, gdzie będą mieli pewne miejsce w składzie. :)

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

0
29.08.2007 07:55    #4
masz rezerwy w 2 lidze wiec nie takie slabe, zwykle oferty wypozyczenia pochodza z 2ligi B, albo z 2 ligi wiec nie za bardzo oplaca sie wypozyczac(chyba ze masz oferty dobrych klubow z zagranicy albo z 1 ligi). ja robie tak: ci zawodnicy siedza w rezerwach i graja, a jak mam jakis latwiejszy mecz albo kontuzje to przenosze ich do pierwszego zespolu i wtedy graja, a potem znowu do rezerw. czasem zdarza sie ze graja po kilkanascie spotkan w pierwszej druzynie

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

0
29.08.2007 08:42    #5
Wypożycz ich do jakiejś słabszej drużyny aby mogli rozegrac co najmniej pół sezonu,wtedy ich staty bedą wzrastały bardzo szybko.

JarQue Partyzant

0
29.08.2007 23:13    #6
ok do zamkniecia:P

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.