Villarreal B

PingwinWZL Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.05.2010, 19:59    Pytanie
Jestem managerem Villarrealu B w drugiej lidze hiszpanskiej. Mam problem ponieważ zawodników których mialem odpoczątku nie moge wystawic do skladu! Widnieje przy nich czerwona ikonka NZM a numery juz maja przypisane. Moze mi ktos pomoc? Dodam ze tych co ściągnąłem mogą normalnie grac.

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.05.2010 20:12    #1
Może spróbuj pójść na urlop na jeden dzień.
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

Szyna9 Młody aktywista

0
09.05.2010 21:20    #2
możliwe że a) są już za starzy na granie w drugiej drużynie
b) zagrali kilka meczy nie pamiętam ile 5 chyba w 1 drużynie i przez to już nie mogą grać w B

PingwinWZL Partyzant

0
09.05.2010 21:30    #3
własnie wiek mają dobry! nikt nie przekracza 25 bo takie sa wymagania, w pierwszej druzynie tez zaden nie gral bo to poczatek sezonu, dopiero sparingi tylko ze nie moge ich wystawiac. Gorzej jak sie zacznie sezon a ja mam tylko 7 graczy ktorzy moga grac a reszta niedostepna i jeszcze zgranie jesli nie beda grac w sparingach to w sezonie lipa bedzie:/

McMoney Młody aktywista

0
09.05.2010 21:58    #4
to może będziesz mógł z nich skorzystać dopiero w meczach o punkty? Może to jest coś takiego jak z reprezentacjami w sparingach, że nie każdy zawodnik zostaje puszczony przez klub itd. Spróbuj iść na urlop i wrócić w dniu, w którym przed sezonem nie czekają Cię żadne sparingi ;P
Glory, Glory MAN UNITED !!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.