otoz mam pewien problem, jeden z moich najlepszych zawodnikow chce odejsc, ale jego wartosc jest zbyt mala, zeby oplacalo mi sie go sprzedawac, a kluby zainteresowane nie chca dawac wiecej. mimo ze moj gracz jest niezadowolony, to jak mam go sprzedac za 1mln euro, kiedy jest to taki swietny zawodnik?! w ogole mi sie nie oplaca, juz wole poczekac do konca kontraktu i wtedy go dac, wyjdzie prawie na to samo... a pogra jeszcze troche. w ogole w mojej wisle najwiecej zawodnik jest wart 2,4 mln euro! to sa drobniaki w porownaniu do jego umiejetnosci... co zrobic zeby zwiekszyc wartosc graczy? gram w LM, wielu sie wyroznia, nie mowie o tym ze w lidze pierwsza 10. wg sredniej ocen nalezy do nich, wszystkie rozgrywki w polsce nasze, wiec co zrobic zeby byli warci tych pieniedzy co trzeba?? patrzcie na modricia i dinamo, oni chca 50 mln euro, pewnie i za duzo, ale juz byly oferty ponad 20 mln wiec mimo wszystko jest wart swoich umiejetnosci, a moja 11 jest warta tyle co on, wiekszosc zawodnikow warta ok. 800tys-1,2 mln euro. malo realistyczne... tak jakby SI wiedzialo, ze tylko w polsce za taki frajer oddaja zawodnikow, a najdziwniejsze jest to ze inni ligowcy, w ogole strasznie przecietni, ida za podobne pieniadze :/ jakies pomysly ??
Najnowsze posty