wiedza a inni managerowie

Sneijder Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.03.2008, 18:57    Pytanie
Witam! Może od razu przejdę do rzeczy :P...
Pochwaliłem paru znanych na świecie managerów, patrzę na wiedzę (w obserwacjach) a tam nowe kraje się pojawiły i w nawiasie nazwiska managerów (ale tylko kilku, chwaliłem bardzo wielu :P) spotkał się już ktoś z czymś podobnym?, jeśli tak to od czego zależy czy powiększy się moja wiedza gdy kogoś chwalę.

aha i jeszcze jedno - mam rok 2011 i od początku mojej gry bezskutecznie próbuję objąć jakąkolwiek reprezentację. Zawsze zatrudniają trenerów krajowych, nigdy obcokrajowca. Aktualnie mam reputację ''Światową'' niedawno zwolniły się etaty w Irlandii, Tunezji i egzotycznym kraju Majotta :P i nawet to całe Majotta nie chciało mnie zatrudnić !!! zatrudnili jakiegoś Majottańczyka (nie wiem jak to się odmienia :D). Szczytem wszystkiego było zatrudnienie Broniszewskiego na trenera reprezentacji Polski w 2010 podczas gdy nie prowadził on żadnego klubu w grze i nie miał żadnych osiągnięć. Jakiś błąd czy co??

Destro Młody aktywista

0
27.03.2008 19:18    #1
Jesli chodzi o te reprezentacje to rzeczywiscie jakas dziwna sprawa... Ja nie raz mam tak, ze kiedy zaczynam nowa gre (od poczatku ustawiam sobie reputacje "amator";), skladam podanie do Nigerii, Ukrainy, DR Kongo, Irlandii itd (wszystkie reprezentacje, ktore sa wolne w momencie rozpoczecia nowej gry) to moje oferty zostaja zaakceptowane. Jedynie reprezentacja Irlandii ma jakies "ale".

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

0
27.03.2008 19:40    #2
z wiedzą to tak jest :) że gdy ma się dobre stosunki z jakimś managerem to przejmuje się jego wiedzą, ale tylko z państwa z którego oni są - Sir Alex Ferguson dałby nam wiedze na temat Szkocji ;) wydaje mi sie że przy wyborze trenera reprezentacji związek kieruje się tym czy dany manager ma pracę, choć taki Benitez u mnie przyjął pracę w Hiszpanii chociaż pracował w Liverpoolu i się zwolnił ;p

Użytkownik uznał post za pomocny

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
0
27.03.2008 20:15    #3
Miałem często sytuację, że wystarczyło wejść w podgląd jakieś repry i już dostawałem w jakimś stopniu wiedzę o tym kraju. Z tymi krajami nie miałem żadnej innej możliwości zdobyć wiedzy o nich, np. kraje azjatyckie czy afrykańskie. Z czasem zanikały lub zwiększały się jeśli częściej wchodziłem w ten profil. Jeśli faktycznie jest jakaś zależność to i w ten sposób możesz zdobyć wiedzę.
Co do trenera Majotty - po prostu Francuza :P
Mi nie raz (tak jak i moim znajomym) już po 2-3 sezonie przychodziła propozyja z repry Argentyny. Skoro takiej oferty nie było tzn że selekcjoner Argentyńczyków dobrze sobie poradził na MŚ 2010 w RPA. Ja bym cierpliwie poczekał.
W dodatku łatwiej dostać posadę w danym kraju jeśli masz jego choć drugie obywatelstwo lub jeśli prowadzisz jakiś klub z jego ligi. Ew. wiedza o danym kraju może się również przydać.
Powodzenia!

Użytkownik uznał post za pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.