Wiedza Managera

loswroblitos Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.06.2008, 09:02    Pytanie
Witam mam pytanie gram Górnikiem Zabrze i jestem coachem rep Nigeri asystent przedstawia listespotkań gdzie moge obserwować swoich kadrowiczów:
Pytanie 1 Czy ma szansę wzrosnąć wiedza managera np: jadę na angielska ligę to moja wiedza na temat Angli wzrasta itp.
Pytanie 2: Czy ma to wpływ na reputacje managera?
Czasem jeżdze na te mecze ale bądzmy szczerzy mało to daje więc szukam innych aspektów które by mnie do tego zachęciły. Pozdrawiam

Arko Młody aktywista

0
16.06.2008 09:11    #1
1) Wiedza po pewnym czasie wzrośnie, nie po jednym, dwóch czy pięciu meczach, ale jeśli będziesz regularnie jeździł do Angli na mecze to wzrośnie na pewno.

2) Wydaje mi się, że reputacje bardziej podnoszą wyniki a niżeli wyjazdy na mecze :)

Użytkownik uznał post za pomocny

dawid190 Młody aktywista

0
16.06.2008 10:27    #2
Nie wynik a większe sukcesy,tz. pucharowe itp.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 16.06.2008 o godz. 10:28

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
16.06.2008 10:34    #3
1. ma szansę wzrosnąć Twoja wiedza poprzez wyjazdy żeby obserwować kadrowiczów. Ale Twa wiedza wzrasta także jeżeli nawiążesz dialog powiedzmy ze szkoleniowcem America (Mex)

2. nie. reputacja wzrasta poprzez zdobywanie tytułów np. mistrz kraju, puchar kraju, LM, Mistrzostwo jakiegoś kontynentu :)

wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

kubamaly93 Młody aktywista

0
16.06.2008 13:05    #4
1. Z pewnością wiedza menagera wzrośnie, ale głównie podwyższa się gdy prowadzisz klub np. z Włoch to automatycznie wiedza na temat Włoch wzrasta i tak odwrotnie.

2. Reputacja głównie przez osiągnięcia sportowe, ale również wzrasta po dobrych kontaktach z mediami, sprowadzeniu jakiejś gwiazdy, to automatycznie zmienia stosunek innych działaczy wobec Ciebie.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.