W fmie 08 uzywalem skina dds2, troche przeze mnie zmodyfikowanego...;p chodzi mi wlasciwie o 2 sprawy... jedna to to ze skin juz mial zaladowane takie cos ze w karcie selekcji pilkarzy, tzn glowne okno klubowe, widoczne byly nie tylko tak jak zawsze pozycja, morale, forma i gole, ale tez narodowosc, wiek i asysty wszystkich zawodnikow... a wiec jaki plik za to odpowiada, bo chcialbym go skopiowac do skina dds do fma 09 to znacznie umila i ulatwia gre
sprawa nr 2 to pilkarzyki zamiast kropek... to wlansie ta czesc przeze mnie zmodyfiowana, ale nie pamietam juz za grosz jak to zrobilem :/ poprostu wkleilem gdizes, jakis plik i nasze kochane kropeczki zmienily sie w male biegajace po boisku istotki;p jako ze nie bardzo podoba mi sie tryb 3d zdecydowalem sie zostac przy kropeczkach wlasnie... tylko ze juz tak sie przyzwyczailem do tych ludzikow ze nei chce sie ich pozbywac...
a wiec podopowie mi ktos jakie to pliki i gdize one sie moga znajdowac?:>
sprawa nr 2 to pilkarzyki zamiast kropek... to wlansie ta czesc przeze mnie zmodyfiowana, ale nie pamietam juz za grosz jak to zrobilem :/ poprostu wkleilem gdizes, jakis plik i nasze kochane kropeczki zmienily sie w male biegajace po boisku istotki;p jako ze nie bardzo podoba mi sie tryb 3d zdecydowalem sie zostac przy kropeczkach wlasnie... tylko ze juz tak sie przyzwyczailem do tych ludzikow ze nei chce sie ich pozbywac...
a wiec podopowie mi ktos jakie to pliki i gdize one sie moga znajdowac?:>
//Edytowano 1 raz, ostatni raz 21.12.2008, 16:20
Najnowsze posty