Wiek w karcie selekcji i pilkarzyki na boisku

Carrot Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.12.2008, 16:20    Pytanie
W fmie 08 uzywalem skina dds2, troche przeze mnie zmodyfikowanego...;p chodzi mi wlasciwie o 2 sprawy... jedna to to ze skin juz mial zaladowane takie cos ze w karcie selekcji pilkarzy, tzn glowne okno klubowe, widoczne byly nie tylko tak jak zawsze pozycja, morale, forma i gole, ale tez narodowosc, wiek i asysty wszystkich zawodnikow... a wiec jaki plik za to odpowiada, bo chcialbym go skopiowac do skina dds do fma 09 :D to znacznie umila i ulatwia gre;)
sprawa nr 2 to pilkarzyki zamiast kropek... to wlansie ta czesc przeze mnie zmodyfiowana, ale nie pamietam juz za grosz jak to zrobilem :/:D poprostu wkleilem gdizes, jakis plik i nasze kochane kropeczki zmienily sie w male biegajace po boisku istotki;p jako ze nie bardzo podoba mi sie tryb 3d zdecydowalem sie zostac przy kropeczkach wlasnie... tylko ze juz tak sie przyzwyczailem do tych ludzikow ze nei chce sie ich pozbywac... :P
a wiec podopowie mi ktos jakie to pliki i gdize one sie moga znajdowac?:>

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 21.12.2008, 16:20

michaeel Przodownik pracy

0
21.12.2008 16:23    #1
http://sorti(...)eid=6084 To jest ten plik, który zamienia kropki na ludziki. Może akurat będzie chodzić w 09 ;)

Carrot Młody aktywista

0
21.12.2008 16:33    #2
niestety:| gdy wchodze na ten link otwiera mi sie glowna strone sousie...:/ tak samo jest z kazdym innym download-linkiem z sousie... nie wiem co sie dzieje, ale nie podoba mi sie to;/;p

0
21.12.2008 16:39    #3
Przeszukałem kilka tematów, ale niestety nie znalazłem jakiegoś innego linka. Najlepiej by było jakby ktoś kto jeszcze to posiada wrzucił Ci to na jakiś serwer.

0
21.12.2008 16:39    #4
Do usunięcia...

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 21.12.2008 o godz. 16:40

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.